Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Majorat cu 150 de invitați, spart de polițiști. S-au dat amenzi de aproape 50.000 lei

O petrecere de majorat la care au participat în jur de 150 de persoane, organizată într-un restaurant din Maramureș, a fost întreruptă de poliţişti. Aceștia au aplicat aproape 70 de amenzi, pentru nerespectarea măsurilor de prevenirea și combatere a efectelor pandemiei.

Polițiștii din Ocna Șugatag, județul Maramureș, au fost sesizați, luni, că la un restaurant din Ferești se desfășoară un eveniment privat. Într-o sală de evenimente avea loc un majorat la care participau între 100 și 150 de persoane.

68 dintre invitați au fost identificați și amendați cu câte 500 de lei, potrivit unui comunicat transmis marți de IPJ Maramureș. Totodată a fost sancționat și administratorul restaurantului, un bărbat de 41 de ani din Ferești, cu 15.000 de lei.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști a fost de 49.000 de lei. Majoratul a fost întrerupt, iar polițiștii încearcă acum să identifice toți participanții.


Sursa: Antena 3

2 comentarii

  1. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Auziți! Da’ mai bine a-ți scrie un articol că pensionariii s-au turnat între ei (deh deprinderi vechi astea mai ales printre cei cu pensii speciale) pentru că s-a organizat un revelion special pentru ei. Bineînțeles majoritatea suferă de Alzheimer și au uitat că chefurile sunt interzise. Nu erau așa mulți, numa’ vreo 145! 😱🤮🥴🤪 Și ce s-o mai distrat pe seama lor cealaltă facțiune, cea neinvitată! Măi bolnavi mai sunteți!💩

  2. Txatoru Răspunde

    pana cand o sa mai acceptam sa fim abuzati pe banii notri? platim taxe peste taxe, impozite si amenzi ca sa fim luati la plua de toate institutiile militie si cei de la conducere. NU MAI PLATITI TAXE sa vad atunci cum mai fac figuri giohanis si restul rasaritilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.