Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

Municipiul Satu Mare, incidență de 6,81 la mie! Zeci de localități din județ, în scenariul roșu

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Un număr de 29 de localități din județul Satu Mare se află în scenariul roșu, iar alte zeci de comune sunt în scenariul galben. Cea mai mare incidență din județ se înregistrează în comuna Micula: 10,59 de cazuri de Covid-19 la mia de locuitori.

Și în municipiul Satu Mare rata de infectare este uriașă: se apropie de 7 cazuri la mie!

15 comentarii

  1. H&R Răspunde

    ,😳🥵

  2. AziNu Răspunde

    Portalsm o sa fie ultimul ziar care o sa recunoască ca pandemia e pe sfârșite . Șobolanul ala provaxxer care speria lumea prin commenturi o sa fie redus la tăcere. Felicitări tuturor celor care nu v-ati vaccinat si nu ați pus botu la exagerările date de presă

    • Der Doktor Răspunde

      Voi astia trecuti prin boala ce curajosi sunteti , vedem peste 2-5 ani ,ce scoate la suprafata covidul , incep sa moara oameni trecuti destul de usor prin boala.Multi fac diabet , noduli la tiroida si alte organe ,dementa mentala etc.Mai cititi si lucrari stintifice ,nu porcarii pe retele !
      Un vaccin chiar daca nu impiedica infectarea ,poata scadea drastic distrugerile facute de virus in organism.
      In viitor vor fi vaccinuri mult mai eficiente ,inclusiv pentru boli pentru care inca nu este .

    • BM Răspunde

      Jucatorul Alphonso Davies de ka Bayern Munchen are miocardita de la trecerea prin Covid, nu poate juca.

    • Statistics Răspunde

      Pe terminate? OMICRON ACUM INCEPE!
      Afacut doar un mic studiu de piata…
      Medicii spun ca numraul copiilor infectati cu virusul SARS-CoV-2 care au nevoie de internare în unitățile sanitare din țară este în creștere, a ajuns la 400.

      În acest moment, în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) sunt internați 21 de copii. Vorbim, practic, despre cel mai mare număr raportat în acest val 5 al pandemiei de coronavirus.

      • @Statistics Răspunde

        Trateaza-te dar urgent! Ce vei face daca chiar se termina? Atunci de ce o sa-ti fie frica? Cred ca de mania celor pe care i-ai manipulat. Culca-te si vaccineaza-te zilnic dar in liniste nu ca atat scandal!
        Cred ca ar trebui sa-ti pun aici si celelalte nume cu care scrii ca sa stie si restul. Ce zici?

    • Statistics Răspunde

      @AziNu :
      Pandemia nu s-a sfârsit, azi s-a dublat numarul de ieri, omicron acuma incepe, cucerirea. S-ar putea ajunge si la 50mii pe zi.
      Omicron e mai light, cu cei vaccinati. Nevaccinatii pot avea probleme serioase, azi s-a triplat numarul de morti covid

      • @Statistics Răspunde

        @Statistics. Esti bolnav rau, chiar dus cu pluta! Chiar esti din asta ipohondru incurabil. Dar multi mai sunteti! Nu va faceti mai bine un club al vostru si lasati in pace oamenii sanatosi la cap?

  3. Token Răspunde

    Astea sunt statistici date degeaba. E Omicron, nu mai conteaza. Tarile din vest renunta la vaccin . Creste nr de infectati si “kanci” decese . Interesant ca au inceput sa fie dati in judecata marii jucatori ai vaccinului. Incepe sa iasa adevarul la suprafata. Medicii din Germania au inceput sa spuna adevarul despre pandemie , apar tot mai multe dovezi ca vaccinul nu a fost eficient. De la “vaccinu te protejeaza” si ” nu transmiti mai departe” s-a ajjuns la “mori , dar ajungi in rai daca esti vaccinat ” LOOOOOL

    • Golf Răspunde

      😂 Nice 👍.

      • Logan Răspunde

        Capitala și alte 16 județe sunt în scenariul roșu. Peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19. La ATI sunt 485 de pacienți

    • bacteriolog Răspunde

      Vaccinul a fost facut pt Alfa , logic ,ca aparitia altor variante a scazut eficienta ,dar si ascum se vede la numarul de decedati ca are efect din 31 doar 2 sunt vaccinati ,si aceia batrani cu comorbiditati .

      • @Bacteriolog Răspunde

        @bacteriolog. Conform raportului oficial de ieri au fost 17 decedați din care 6 vaccinați. Dar după cum spui tu vaccinul funcționează!? Probabil cei ca mine nu înțeleg această matematică promovată oficial. Să toto ai dreptate și la cât mai mulți covid! Că văd că tare îți place!

  4. Dr Răspunde

    Vedeti ce probleme provoaca un virus care pare inofensiv, nu da nici un simptom, majoritatea oamenilor sunt infectati cu el.
    Covidul e mult mai rau decat pare, asta se va vedea in viitor, incep sa aoara tot mai multe probleme.
    Ce este virusul Epstein-Barr. Acesta se transmite în principal prin salivă, de exemplu, prin sărut sau prin consumul de alcool din același pahar.

    Virusul Epstein-Barr este cauza mononucleozei, cunoscută și sub numele de febră glandulară sau „boala sărutului”, și stabilește o infecție latentă pe toată durata vieții în gazdă.

    Un studiu realizat de oamenii de știință de la Cincinnati Children’s arată că virusul Epstein-Barr (EBV) crește riscul de a dezvolta alte șapte maladii grave: lupusul eritematos sistemic (SLE), scleroza multiplă (MS), artrita reumatoidă (RA), artrita idiopatică juvenilă (JIA), boala inflamatorie intestinală (IBD), boala celiacă și diabetul de tip 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.