Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Noroc de Anul Nou. Un sătmărean a câştigat 50.000 de euro la Loto

Un sătmărean a câștigat un premiu în valoare de 50.000 euro la Loteria Română. La tragerea suplimentară Loto 6/49 s-a câștigat un premiu la categoria a II-a în valoare de 242.433,54 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Satu Mare. 

Loteria Română a anunțat ce premii s-au câștigat la Tragerea specială a Anului Nou:

La tragerea principală JOKER s-au câștigat 3 premii la categoria a III-a în valoare de 77.037,05 de lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la o agenție din Râmnicu Sărat, județul Buzău și doua agenții din Orăștie, județul Hunedoara.

La tragerea principală Loto 5/40 s-a câștigat premiul la categoria a II-a în valoare de 51.674,40 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Suceava.

La tragerea suplimentară Loto 5/40 s-a câștigat premiul la categoria I în valoare de 1.530.632,20 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Cervenia, județul Teleorman.

La tragerea principală Loto 6/49 s-au câștigat 6 premii la categoria a II-a în valoare de câte 52.306,46 de lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate în agenții din Eforie Sud, Craiova, Piatra Neamț, Târgoviște- jud Dâmbovița, București – sector 6 și la o stație de plată Self Pay.

La tragerea suplimentară Loto 6/49 s-a câștigat un premiu la categoria a II-a în valoare de 242.433,54 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Satu Mare. Tot la tragerea suplimentară 6/49, la categoria a III-a au fost câștigate 2 premii în valoare de 66.775,68 de lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la agenții din Prundul Bârgăului-județul Bistrița Năsăud și București-Sector 4.

9 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    Bravo . Acum să-i pună pe roșu

  2. Lolo Răspunde

    Loteria hoților ,nu loteria romana

  3. Off off Răspunde

    Mare lucru că se câștigă și din Ardeal,in general la loterie se câștigă doar in Banat ,București ,Constanța și Moldova,parca intenționat Ardealul este evitat intenționat!!!oare de ce?

    • H&R Răspunde

      În Ardeal muncim pentru bani, nu așteptăm miracolul.
      Mulți investesc averi în “hoțerie” până pică ceva în brațe.

  4. Dikma Răspunde

    Onteresant ca mai demult se câștigau milioane. Acuma realizam ca erau țepe

  5. Dimittu Răspunde

    Rahat

  6. Maxxe Răspunde

    Bătaie de joc. Mai joacă plmea… Să fii prea prost să nu-ți dai seama că este fake…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.