Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Peste 350 de locuri de muncă sunt la dispoziția sătmărenilor la Expo Jobs Satu Mare

Companii de renume din România și Ungaria vor recruta forță de muncă la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul evenimentului organizat de Expo Industry Satu Mare în parteneriat cu cei de la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, în incinta Cinema One Laserplex de la AuShopping.

Așadar, în perioada 22-23 ianuarie 2022 Satu Mare găzduiește prima expoziție de job-uri internaționale atât pentru angajatori, cât și pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă. Astfel, timp de două zile în jur de 30 de companii vor fi prezente cu circa 350 de locuri de muncă disponibile în diferite domenii de activitate, accesul la târg fiind gratuit, la fel și serviciile de consultanță profesională de pregătire.

Târgul de job-uri se va desfășura sâmbătă și duminică, începând cu orele 10.30 în ambele zile până la ora 18.30.

Joburi din domenii diferite

Locurile de muncă disponibile la târg vor fi din diverse domenii, precum cea a industriei textilelor, industriei de prelucrare a lemnului, industria auto, industria alimentară, comerțului cu amănuntul, precum și a securității publice.

Scopul expoziției de joburi este acela de a conecta cât mai util, practic și operativ ofertanții de pe piață și candidații la joburi. Astfel, probabilitatea de a găsi personalul potrivit, precum și cea de a fi găsit locul de muncă ideal de către cei care sunt în căutare, este mult mai mare.

Concomitent cu prezentarea ofertelor locurilor de muncă, vor fi prezentate și diferitele tehnici de căutare a unor locuri de muncă pentru participanți, iar recrutorii vor avea posibilitatea de a pune în aplicare tehnicile de filtrare a aplicanților.

Programul Expo Jobs Satu Mare 22-23 ianuarie 2022

În data de 22 ianuarie, între orele 9.00 și 10.00 vor sosi la fața locului expozanții, înregistrarea acestora pentru conferință desfășurându-se între orele 10.00-10.30.

Între orele 10.30 – 18.30  se va organiza pentru publicul larg bursa locurilor de muncă în zona Expo atât în data de 22, cât și în ziua următoare, în 23 ianuarie.

În zona de Conferință programul este, după cum urmează:

  • De la ora 10.30 din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, doamna Daniela Culic va face prezentarea proiectului ROHU370.
  • Apoi, de la ora 11.00 dl. Sergiu Rusu – specialist resurse umane din partea Adecco România va prezenta metodele de recrutare.
  • Începând cu ora 11.30, Asociația Camera Meșteșugarilor va organiza cursurile de educație antreprenorială și vocațională pentru a facilitare accesul pe piața muncii din zona transfrontalieră.
  • La ora 12.00 reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie din județul Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria vor susține o prezentare cu privire la piața muncii din Ungaria.
  • La ora 12.30 reprezentanții AJOFM Satu Mare vor prezenta diferitele ajutoare de stat disponibile angajaților.
  • La ora 13.00 doamna Tania Gabriela Ciucean – specialist resurse umane, va susține o prezentare pe tema „Metode de angajare. Cerere și ofertă”.
  • La ora 13.30 dl. Bura-Maksay Stefan-Petru din partea organizatorilor Expo Industry Satu Mare va susține o prelegere pe tema „Componenta HR în evenimente pe anul 2022”, iar de la ora 14.00 vor avea loc dezbateri pe diferite subiecte de discuție ce exced calendarului prezentat (discuții libere)

Cei interesați de mai multe detalii, ne pot contacta la nr. tel. 0720.534.997 sau prin e-mail la adresa [email protected], urmând a accesa mai multe informații cu privire la proiect.

Organizatorii Expo Jobs așteaptă toate persoanele interesate să participe la evenimentul din acest weekend, organizarea întregului eveniment fiind asigurată în conformitate cu respectarea condițiilor generale actuale stabilite de organele abilitate ale statului. Ne dăm silința în a respecta toate măsurile impuse de autorități pentru siguranța participanților: purtarea măștii de protecție este obligatorie atât de către organizatori și expozanți, cât și de către public, intrarea la târg se face pe baza certificatului verde, a unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore anterior evenimentului sau a unui test antigen. Se vor păstra distanțele de siguranță de 1,5 metri între participanți, iar la intrare la eveniment vor fi amplasate standuri cu dezinfectanți și ,ăști de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.