Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Polițistă decedată la doar 32 de ani. A fost răpusă de o boală cumplită

Un polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației a trecut la cele veșnice, lăsând în urma sa familia îndurerată, dar și prieteni în lacrimi. Angela Stan, o tânără polițistă de frontieră, a fost răpusă de o boală cumplită, la doar 32 de ani.

,,Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela !”, au transmis cei de la Sindicatul Europol.

Potrivit ziarmm.ro, Angela avea doar 32 de ani și este căsătorită tot cu un polițist de frontieră. Aceasta a lucrat inițial la Valea Vișeului, apoi la Sarasău, iar de câțiva ani se lupta cu un cancer de col uterin, iar tratamentele făcute în Turcia au fost foarte costisitoare. Deși speranțe de a scăpa cu viață existau, în cele din urmă boala s-a dovedit a fi mai puernică și aseară femeia a închis ochii, lăsând în urma sa durere în sufletul tuturor acelora care au cunoscut-o.

15 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Tragic! Foarte posibil să fie victima precedentei campanii antivaccin, cea împotriva HPV.

    • Golf Răspunde

      Sau victimă a efectelor adverse a respectivului vaccin și al pro vacciniștilor. Foarte posibil.

      • Logan Răspunde

        Baga si capul la programul Rabla, nu numai jegul tau de masina, ai inspirat fum Diesrl de scrii prostii?

      • Gogu Răspunde

        @golf, sunteti antivaccinist inversunat, pentru toate gasiti vina, si toate duc la vaccinul anticovid. Rusine!

  2. Anghel Răspunde

    Condoleante 😞

  3. Anghel Răspunde

    Sincere condoleante 😞

  4. Bahha Răspunde

    Mortii ma.sii de cancer…cand se va dezvolta un tratament?…pt. ca cel in prezent(exclus chirurgia) nu e tratament.

    • dorel Răspunde

      Ai dreptate ,sincere condoleante familiei îndurerate !

    • Dr Răspunde

      Vaccinul exista impotriva HPV, virusul care provoaca cancer de col uterin la femei, si de intestin la barbati, numai trebuie facut, are cel mai mare efect in jur de 12 ani, si cu cele 2 boostere peste ani.

  5. hakkate Răspunde

    @Dr. Și ca să vezi, minune mare nimeni nu-ți spune du-te și fă! Mai puțin la fete tinere la care la multe mamele nu au fost de acord și de aia nu s-au vaccinat. Mă rog. Alegerea lor nu înțeleg dar asta e. Dar ca să fie și la bărbați pentru cancerul la intestinul gros campanie de vaccinare e prima dată când aud asta. Și crede-mă aveam bugăt ocazia să aud. De ce nu s-a făcut campanie pentru asta la cancerul de colon? Că cel puțin 25-30% din cazuri sunt pe această speță!? Că prepararea aia contra naturii mai ajută dar cum spune numele numai natural nu este și are n inconveniente. Dar ca să vezi minune mare și ce program minunat mai derulăm noi pe pungile alea!? Știi de care pungi vorbesc, nu? Acum să le aruncăm la gunoi? Ar fi păcat! 😱🤮

  6. 😐 Răspunde

    Este tris cand auzi altfel de notitii. Dar si furios cand vezi ca doar de poponarul asta de virus se vorbeste, de parca ar fii super mortal.
    Infine, condoleante familiei…si pacat,mare pacat 😐

    • Dr Răspunde

      Virusurile sunt mult mai periculoase decat crede lumea, ce credeti, peste cativa ani ce vor pati cei trecuti prin covid?
      Ca HPV, care nu are nici un simptom, la fel virusurile hepatice, hiv, omoara peste ani de zile. Mai nou s-a descoperit ca cel banal herpes 4, cu care este infectata majoritatea oamenilor, provoaca peste 10-20 ani mononucleoza si ZonaZoster.
      Deja sunt gasiti trecuti prin covid cu dereglari hormonale, functionale, mentale, organe slabite fata de capacitatea normala.

  7. Anghel Răspunde

    @comentator : in asemenea situatii unii nu se stiu exprima sí nu respecta nimic doar vaccin, vaccin, vaccin. Alte subiecte nu sunt! Cred ca unul singur a mai scris condoleante . ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.