Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Primarul orașului Ardud, Omul anului 2021 în Cenăuţi: “Binele se face în liniște”

Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma a primit titlul de “Omul anului 2021” în localitatea Cenăuţi, în semn de mulţumire pentru implicarea în păstrarea identităţii româneşti peste hotare.
Cu ocazia Micii Uniri, el a fost din nou alături de românii din Cernăuţi. În cadrul evenimentului au participat Consulul General al Romaniei la Cernăuți, Irina Stănculescu, președintele Raionului Cernăuți, Ruslan Domnițak și alte oficilități din Cernăuți. Astfel, primarul orașului Ardud, prin „binele făcut în liniște”, a fost onorat cu titlul de “OMUL ANULUI 2021” pentru implicarea și activitatea depusă în slujba păstrării elementului românesc în teritoriile României vitregite de istorie.

„Deși nu sunt la prima vizită, azi m-au încercat aceleași trăiri și simțiri intense pe care le simt la fiecare întâlnire cu românii care tânjesc după patria mamă, România”, afirmă Ovidiu Duma.

Primarul mărturisește că dintotdeauna și-a iubit țara și pe cei care luptă zilnic pentru a păstra vie substanța identitară.

„O vorba românească spune că “binele se face în liniște”, lucru pe care de multe ori l-am respectat, iar azi, în Bucovina de Nord românii ne dau zilnic exemple de patriotism pe care ar trebui să le urmeze și cei care doar pozează în mari patrioți pe la manifestări obligatoriu de bifat.
Mulțumiri deosebite se îndreptă spre românii din Raionul Cernăuți care lupta zilnic pentru Romania Mare, dar mai ales lui Iurie Levcic, directorul Școlii Bucovinene de Artă, care oferă pavăză bucovinenilor de dincolo de granița românească.” a adăugat Ovidiu Duma.

3 comentarii

  1. Noi cei multi Răspunde

    Cozma nu ii cu el,ii loc de poze și de capital electoral!?

    • c-block Răspunde

      Hapăi dacă pică barem ceva capital electoral, o panglică de tăiat se merge tată! Da așa că ăștia nu îl votează și e și riscant că rușii vor să vină peste Ucraina cică, păi specialu se ferește de pericol. Maid când va trece conflictul el ne va esplica în detaliu cum a fost el acolo incognito. Așa de incognito că nimenea nu l-a văzut!🤔😱🤮😤🤯💩

  2. Tolo Răspunde

    Kkt. La el în ogradă e vraiște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.