Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Sătmăreanul de 50 de ani, dat dispărut de la domiciliu, a fost găsit decedat

Sătmăreanul dat dispărut a fost găsit decedat, a informat, astăzi, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare. Potrivit Poliției, în cauză nu există suspiciuni.

La data de 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fratele său, Marcu Ioan-Iuliu, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare, care a locuit fără forme legale în satul Sânmiclăuș, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit din data de 22 decembrie 2021.

,,În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au efectuat verificări pentru identificarea persoanei în cauză. Din nefericire, a fost descoperit trupul neînsuflețit  al bărbatului. În cauză nu sunt suspiciuni”, informează IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ce bine că sunt niște comentatori prin zonă, nu? Cum de aflarăți din “surse” repede ați trântit încă un articolaș pe temă. Pe cât pariu dacă nu vă scriam comentariul anterior erați mai “săraci” cu un articol?😱🥴😫😩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.