Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un sătmărean a găsit 200 euro într-un supermarket. S-a ales cu dosar penal

Un sătmărean a găsit 200 euro într-un supermarket. S-a ales cu dosar penal. La data de 18 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați de către un bărbat, de 41 de ani, din comuna Berveni, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se afla într-un complex comercial din Carei, și-ar fi pierdut o bancnotă de 200 de euro, pe care persoane necunoscute, și-ar fi însușit-o.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la data de 19 ianuarie a.c., persoana care și-a însușit bancnota, fiind vorba de un bărbat, de 62 de ani, din Carei.

Suma a fost recuperată, în totalitate.

Astfel, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. OOOO Răspunde

    Mai demult era noroc sa gasesti bani pe jos .Acuma risti puscarie :)))))

  2. Cosmin Răspunde

    Si mai demult erau oameni cu bun simt si inapoiau banii gasiti; sau lucrul pierdut de cineva…..asta era demult ….demult …..

    • Driver Răspunde

      Ar trebui o lege ca la americani:
      Gasesti bani, valori, duci la politie. Daca ei nu gasesc proprietarul, este al tau. Daca se gaseste, proprietarul da 10 % din valoare gasitorului. Toata lumea umbla bine.

      • Vlad Tepes Răspunde

        @Driver- perfect de acord cu tine, dar ca sa legiferezi asa ceva, trebuie putina minte.
        De unde……la noi….. !?

      • auleu Răspunde

        Pai la noi daca duci la politie si nu se găsește proprietaru, ramane in jebu lor. Tu in schimb esti iertat de puscarie daca găsești ceva și duci la poliție. Asa se pune problema… Zi mersi că nu te iau la audieri

      • Norick Răspunde

        Dar la unguri nu am auzit sa loveasca masina politiei pe zebra fetite de 11 ani, mortal.
        Jigodiilor de militieni, jamdarmi si era sa uit militieni de frontiera.
        Nu va este rusine, jigodiilor.. Cancerul sa va manance.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Știrea secolului, jaful mileniului!!!!!
    Cel care l-a găsit e un pensionar de 62 de ani. și nici nu l-a cheltuit, amețitul care l-a scăpat pe jos l-a recuperat. Dar văd că statul în încetează să ne sancționeze pentru simplul fapt că existăm! Chiar nu se poate o abordare puțin mai umană, ceva empatie acolo? Poate nu știa nici cum să procedeze bătrânul. Încă odată se dovedește că pentru statul român noi cu toții suntem potențiali răufăcători și în continuu trebuie să ne demonstrăm nevinovăția și nu invers!
    La unguri poliția are un slogan afișat peste tot. Servim și apărăm. Rumegați. Pentru că la noi demult nu mai e vorba nici de servirea cetățeanului onest și nici de apărarea cetățeanului onest. Apoi vă mirați că oamenii nu au încredere în instituții?

    • The Economist Răspunde

      Sa nu mai zic ca la unguri nu ai nevoie de contabil la firma, poti sa dai imputernicire la fisc sa faca ei si nu ai controale si nici amenzi, bataie de cap ca ei tre sa faca corect…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.