Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

VIDEO. Un primar din județul Satu Mare a ieșit cu utilajul la deszăpezire

Un primar din județul Satu Mare a ieșit cu utilajul la deszăpezire. Primarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc, a ieșit, în această dimineața, cu utilajul la deszăpezire, cu toate că oficial este înafara programului de lucru, iar deszăpezirea nu este o atribuiție pe care trebuie să o facă el.
Zăpada a fost de 10 cm în satul Lechința, duminică dimineața, așa că primarul a decis să iasă personal și să curețe zăpada.

15 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Bravo, dar….. Daca nu postai filmatul sa te lauzi, erai chiar de respectat…asa e doar publi’

  2. F-R-M Răspunde

    Cu sau fara publicitate, intentia omului conteaza, nu totul are culoare si nuanta politica. Dupa mine omul a iesit cu un utilaj al lui, cumparat de el si pe motorina lui.

    Bravo lui pentru ca a ales sa faca si sa ajute, in fond asta trebuie sa facem. Sa invatam sa convietuim mai bine ca societate, omul care face si pentru a fi o persoana mai buna in ochii oamenilor, nu trebuie lovit cu pietre.

    Nu stiu cat este de cinstit, de la ce partid este, dar imi dau seama ca in fond totul a avut un efect pozitiv si deloc negativ. Asta daca tinem socoteala, la ce fel de oameni ar trebui sa fie in societate si in astfel de functi.

    Oameni care mai fac ceva pentru comunitate in sens pozitiv, sunt din ce in ce mai rar de gasit. Este motivul pentru carr in societate e greu sa scapam de lucrurile rele si sa facem o schimbare in bine.

    Felicitari dl. Primar din comuna Oas pentru acestea. Sunt convins ca oameni cu adevarat buni nu o fac pentru retelele sociale, si prea putin cred ca barbatii sunt genul, care ar face ceva sa dea bine pe social media.

    Asteptam sa vedem ce primari si oameni preiau initiative benefice si bune pentru societate, si aici nu ma refer doar la curatirea unui drum.

    Eu o sa astept sa se mai faca ceva pozitiv in comuna Terebesti, locul asta stagneaza in dezvoltare economica de viitor, desi a creat infrastrucutra si inca mai au de bagat gazul. Poate in viitor vom vorbi si de investitori care sa le fie facilitata prezenta si care sa isi manifeste un impact pozitiv in dezvoltarea de lunga durata a comunitati noastre.

    • unu Răspunde

      De unde ai scos-o asta cu utilajul propriu?? Este utilajul primăriei, iar motorina e plătită de contribuabili.

    • Radu izman Răspunde

      In primul rând, e utilajul primăriei achiziționat de nou datorită unor adevărați consilieri locali,
      In al doilea rând, mă întreb de ce nu a ieșit la dezăpezit cu utilajul care la luat el și supra-evaluat primăriei acum vreo 2-3 ani cred!?!

  3. Nae Răspunde

    Laudabil gestul primarului, insa nu stiu sigur daca nu a incalcat ceva prevazut in legislatie. Avea dreptul de a face asta ?. Avea autorizatie, calificare, instructaj privitor la securitatea muncii?.

    • depinde Răspunde

      Depinde. Poate până la urmă va afla și dânsul că în țara asta nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Dar depinde.

  4. cizmaru Răspunde

    Acela nui conducator bun care trebuie ca el personal sa iasa sa faca munca ce nu apartine altuia ori nu stie sa organizeze ori face campanie

  5. Gologan Răspunde

    La primăvara sigur o sa iasa la arat și discuit probono pe la cetăteni prin satele Călineștiului Oas ! De-abia așteptăm sa te filmezi ca sa vedem și cum le lucrezi pământul oamenilor !

  6. 😂😂 Răspunde

    Trebuie să recunoaștem că măcar mașina asta nu-i cu volan pe dreapta ca multe din zonă!

  7. Adrian Răspunde

    Cam asta e pregătirea lui…de tractorist. Și ar trebui să fie plătit ca tractorist.

  8. Theisera Răspunde

    Ce a vrut sa demonstreze cu asta???Ce mare gentlemen este???Pt salarul care încasează,in fiecare luna,e bine nu,că face,dar sa tace din gura,daca alții nu a făcut cum trebuie!!!

    • grădinitză Răspunde

      A crezut că e la ceva bâlci și se dă cu mașinutza aia care se ciocnește cu ceilalți și mai scoate și ceva scântei? Ce faină treabă!?

  9. Andrei Răspunde

    Un mic ajutor. Unde este ghiseul pentru a schimba buletinul in SM? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.