Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Coronavirus Satu Mare: 167 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.712 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 1.324 mai puțin decât în ziua anterioară. 391 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.011 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 08.01.2022 (10:00) – 09.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 14 decese (9 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bistrița-Năsăud, Brăila, Dolj, Gorj, Mureș, Prahova, Sibiu, Suceava și Municipiul București.

13 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.565, cu 141 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 408 persoane, cu 2 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 408 pacienți internați la ATI, 30 au certificat care atestă vaccinarea.

 

20 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    DE UNDE **** LE SCOATEȚI???? FUTU-VA ÎN GURĂ SĂ VĂ FUT DE GUNOAIE ORDINARE!!!!

    • Altu Răspunde

      De la mama lor din … Săptămâni la rând maxim 20 și dintr-o dată peste 150. Dar era totul programat, libertatea de sărbători trebuie să fie justificarea noului val. Dacă se știa cu precizie când vine Un Micron de ce s-au ridicat restricțiile. Doar spălații pe creier mai cred minciunile oficialilor. De când cu vaccinarea cresc cazurile cu nemiluita. Când Geert Vanden Bossche a atras atenția că vaccinarea asta făcută așa în nebunie va duce la noi tulpini și multe cazuri a fost nebun. Să ne explice deștepții Europei cum e cu sute de mii de cazuri zilnic când ai 90% din populație vaccinată. A,da,nu faci forme grave. Nu contează că ești infectat important e să fii vaccinat, și doar cu Pfaizer. Nazistul ordinar, cancelarul Austriei, super vaccinat și exemplu de prostie e infectat . Vaccinul funcționează,e adevărat,te infectează.

      • ... Răspunde

        Clasicele aiureli condimentate cu stiri false de pe retzele, cica vaccinul face mutatii etc…
        A😜🙁🎉 urcat zâhârelul?

        • Dr Răspunde

          Mutatiile au loc in zonele cu vaccinare scazuta, toate au venit de acolo ; Africa de Sud, 2 variante
          India, Peru, Cameroon, Ucraina…
          Un update de vaccin ar trebui scos pe piata, ba ar trebui sa fie mix de mai multe variante, asa cum este cel antigripal.

          • Geaba

            Degeaba, romanii mai bine mor decat sa se vaccineze, indiferent cu ce.

          • România reală

            S-a trezit iar tehnicianul veterinar. A fost ceva intervenție de urgență la ceva fătare?

          • Pistacelviteaz

            Dottore sa ii dai lu mamicuta ta lapte si smatana dimineata si seara drept bonus ca adus pe lume un asa ingenios si dotat, doctor, medic specimen, draga individule dr.

          • Asistenta

            @Dr are dreptate, sunt date obiective, nu false teorii cum aveti voi in cap! Retzelele sociale va fac sclavi, ei va controleaza, nu altcineva.
            Asa esta cand prostia omeneasca bate inteligenta artificiala, evident la porcarii.

          • Maloco

            Asistenta e unu si acelasi Dr care isi da dreptate sg

        • Deer Hunter Răspunde

          Vaccinul nu face mutații. Dar tot spitalul de copiii din Timișoara mai e puțin și se bagă de tot în carantină cu tot cu vaccin. Minunata vaccinare ce de funcționează! De minune!😱🤮💩

          • Magaru

            Chiar ezti mai batut in cap ca mine, vaccinul ne fereste de ajuns la ATI, un booster 3 prospat are peste 81 % efect de protectie de a face boala grava si urmari post covid,inclusiv contra delta si omicron.

          • ...

            Ce nick nou mi – am tras, mai trebuie sa-mi iau pastilele antiprostie, inca pentru asta nu exista vaccin, dar nici nu l-as lua, mai bine raman prost, poate conține aluminiu….. 😁😁😁

      • XorY Răspunde

        Voi antivaccinistii nu sunteti satisfacuti ca nu v-ati vaccinat dar mai si agitati spiritele ca si altii sa nu se vaccineze, parca aveti o placere morbida sa moara cat mai multi oameni.

        Multi raman cu sechele, boala face distrugeri iremediabile in organism, si chiar cine a scapat mai lejer, poate dezvolta probleme serioase in viitor.

        Beatrice Mahler: Este extrem de dur să vezi oameni care înainte de Covid îşi creşteau nepoţii, iar după Covid nu pot să se ridice să bea apă
        Managerul Institutului „Marius Nasta” din Bucureşti avertizează asupra efectelor pe terme lung ale coronavirusului asupra pacienţilor

      • Altu Răspunde

        Hiphip – hura!
        Începând din 18 ianuarie, cei care locuiesc în provincia Quebec din Canada vor putea cumpăra băuturi alcoolice şi canabis doar dacă sunt vaccinaţi împotriva coronavirusului.

  2. covid 19 Răspunde

    Sunt cazuri nedeclarate de catre infectaţi care se simt bine şi nu vor să ,,afecteze” activităţile familiei si stau in concediu de odihnă acasă în timp ce copiii merg la şcoală. Trebuia instituită o directivă că nu poţi lipsi de la serviciu fără să ai un test fie şi rapid.

  3. covid22 Răspunde

    Doar o întrebare. Ce e mai important la tine? Să se termine pandemia sau să îndeplinim planul cincinal întocmai și la timp exact cum a fost ea trasată? Vezi că așa te dai de gol! Asistăm la dezumanizarea rasei umane dar la tine asta-i no problemo că nici până acum nu era prezent ln mintiuca ta îngustă rău. Pe vremuri turnai și pe mămica pentru 100-200 de Bălcescu! O tempora! Ce păcat că acum nu se plătește pentru denunțarea celor care nu poartă mască!

  4. Nuțu Fănuțu Răspunde

    Dacă era pe bani vaccinul, era înghesuială ca la tigăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.