Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bază sportivă modernă la Carei. Teren de fotbal cu nocturnă și 500 de locuri în tribună

Careiul va avea o bază sportivă modernă, investiția în valoare de peste 10 milioane de lei urmând să fie realizată de Compania Națională de Investiții. Baza sportivă va avea un teren de fotbal cu nocturnă și cu 500 de locuri în tribună, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Bază sportivă modernă va fi amplasată pe strada Tireamului, valoarea investiției fiind de 10,5 milioane lei.
”Această bază sportivă va avea un teren de fotbal de dimensiuni normale cu gazon sintetic, dotat cu nocturnă și o tribună cu o capacitate de 500 de locuri, plus un teren de sport de dimensiuni mai mici, cu tartran. De asemenea, va avea o clădire administrativă și o parcare”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Primăria Carei s-a înscris în programul privind construcția de baze sportive derulat de Compania Națională de Investiții și a obținut aprobarea.
”Am depus solicitarea care a fost avizată favorabil de către Federația Română de Fotbal. Investiția, în valoare de 10,5 milioane lei, va fi realizată de Compania Națională de Investiții, noi trebuie să asigurăm doar terenul, utilitățile și obținerea unor avize. Baza sportivă se va construi pe strada Tireamului, vizavi de cartierul ANL, unde Primăria deține o parcelă de zece hectare de teren”, a mai spus primarul Eugen Kovacs.
Primarul din Carei a mai anunțat că orașul se află într-o continuă dezvoltare, iar investițiile precum această bază sportivă și noua creșă cu o capacitate de 40 de locuri, tot de pe strada Tireamului, vor contribui la creșterea calității vieții în Carei.
”Alături de numeroasele investiții în infrastructura orașului, în valoare zeci de milioane de euro pe care le-am realizat și continuăm să le realizăm prin proiecte din fonduri europene, noua bază sportivă și noua creșă vor contribui la creșterea calității vieții în Carei”, a conchis primarul Kovacs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.