Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Braconaj cu plase uriașe pe râul Someș

Braconaj cu plase uriașe pe Someș. „La limita dintre județele Maramureș și Satu Mare peștii au mai primit o șansă prin identificarea în apă de către un inspector ANCBP, scoaterea și distrugerea unei plase de tip ”setcă”, cu lungimea de aproximativ 35 metri”, spun cei de la Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Stoparea Poluării (Filiala Maramureș).

Pentru ziarmm.ro, aceștia au precizat că „în ceea ce privește plasa găsită, este vorba despre o plasă de tip ,,setca,, cu o lungime de aproximativ 35 metri lungime ancorată pe cursul râului Someș, fără a avea pește prins în ochiuri și, din păcate, fără a se reuși identificarea făptașilor, motiv pentru care plasa a fost scoasă și distrusă”.

„Atragem atenția pe această cale tuturor celor care sunt amatori de braconaj că astfel de controale vor avea loc din ce în ce mai des, iar dacă vor fi prinși pedepsele prevăzute de lege nu sunt deloc ușoare, astfel că gestul lor nu este deloc justificat dacă își vor face un calcul pedepse/pește prins”, au spus reprezentanții ANCBP Maramureș, pentru ziarmm.ro.

Video AICI.

3 comentarii

  1. Nyznaiu Răspunde

    Dracu vo pus sa o scoateti ?
    Trebuia sa stati la panda pana vine braconierul.
    Salarii babane vreti,meserie ciuciu.

  2. Nha Răspunde

    Verificati zona Odoreului si va veti cruci. Sau nu. 😂

  3. ecologist Răspunde

    Pe vremuri se zicea că nici o masă fără pește. Acum unde-i peștele din plasă? Ce ați rezolvat că ați găsit plasa în râu dar nu ați pus mâna pe braconieri? Mâine-poimâine pun alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.