Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Caz cutremurător, la Carei. Și-a violat copilul și a trimis filmarea concubinei

Un bărbat din municipiul Carei a fost arestat vineri pentru săvârșirea infracțiunii de viol, după ce acesta și-a violat propriul copil în vârstă de cinci ani, scrie Opinie de Carei.

Copilul, în vârstă de patru ani, a fost bătut, violat și supus la perversiuni sexuale de tatăl său. Întreaga scenă a fost filmată chiar de bărbat, după care a trimis filmarea concubinei sale, aflată în străinătate. Bărbatul suspectează că femeia s-ar prostitua în străinătate, iar prin acest gest extrem a sperat că o va convinge să se întoarcă la el, în România.

„La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate, se confirmă.

Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. “Andrei” din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie”, transmite IPJ Satu Mare.

Filmul a fost distribuit, ulterior, către mai multe persoane, ajungând astfel și la polițiști. Potrivit sursei citate, filmul a fost prezentat Judecătoriei Carei, iar pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă. Bărbatul riscă să fie acuzat și de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv pornografie infantilă.

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Cine face așa ceva nu se poate numi tată eventual donator voluntar de material genetic pentru procreere. Tot ziceam că pentru unii ar trebui un fel de permis pentru a face o familie! Că văd că se înmulțesc cazurile astea și mulți au probleme a înțelege cum stă treaba când întemeiezi o familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.