Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

FOTO. Monstrul din Carei a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Monstrul din Carei care şi-a supus copilul de 5 ani la perversiuni, a filmat, şi i-a trimis soţiei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Wilhelm B. a fost arestat vineri pentru săvârșirea infracțiunii de viol, după ce acesta și-a violat propriul copil în vârstă de cinci ani, scrie Opinie de Carei.

Copilul, în vârstă de patru ani, a fost bătut, violat și supus la perversiuni sexuale de tatăl său. Întreaga scenă a fost filmată chiar de bărbat, după care a trimis filmarea concubinei sale, aflată în străinătate. Bărbatul suspectează că femeia s-ar prostitua în străinătate, iar prin acest gest extrem a sperat că o va convinge să se întoarcă la el, în România.

„La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate, se confirmă.

Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. “Andrei” din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie”, transmite IPJ Satu Mare.

Filmul a fost distribuit, ulterior, către mai multe persoane, ajungând astfel și la polițiști. Potrivit sursei citate, filmul a fost prezentat Judecătoriei Carei, iar pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă. Bărbatul riscă să fie acuzat și de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv pornografie infantilă.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Castrat, sau ceva de genul?

  2. România reală Răspunde

    @H&R. Dacă îi faci așa ceva propriului tău copil indiferent de motive nu meriți nici să fii numit om!!! Eu propun autorităților să-l închidă și să-l mai scape accidental din supraveghere din când în când. Am înțeles că deținuții au un fel de cod de-al lor și rezolvă astfel de cazuri într-un mod mult mai practic pentru că nu-i înghit pe pedofili. Dacă mă întrebați acest specimen nu merită nici măcar cazarea aia de la închisoare. Eu i-aș raționaliza și aerul.

    • H&R Răspunde

      De acord cu tine.
      La pârnaie nu prea e plăcut să intri ca pedofil. Asta-i 100‰. Păcat de legile astea blânde.
      Iar pe asta ar trebui “exportat” în Rusia la pârnaie. Ar fi “nuntă” în fiecare zi.

      • România reală Răspunde

        @H&R. Un om cât de cât întreg la minte nu face așa ceva, indiferent de orice! Nici măcar prin cap nu îi trece! Omul ăsta nu cred că e întreg la cap.

  3. Heydrich Răspunde

    Va lua 3 ani. Mancare de 3 ori pe zi, apa calda, incalzire, acces la biblioteca,sala fitnes iar dupa…. Va da statul roman in judecata ca n-are in celelula doar playstation 4.

    • ... Răspunde

      Sper să nu ai dreptate totuși că individul ăsta e o bombă socială dacă înfăptuiește asemenea grozăvii. Nu cred că are toate țiglele pe casă, cum se spune.

  4. Cris Răspunde

    De ce mai trăiește nemernicul, la eșafod cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.