Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Contribuie şi TU la mărirea şanselor de vindecare a copiilor bolnavi oncologic

Anul 2022 marchează aniversarea de 25 de ani de la înființarea Fundației Hans Lindner în Satu Mare. De-a lungul anilor, Fundația Hans Lindner a reacţionat prompt la semnalarea nevoilor sociale, solidarizându-se cu sătmărenii aflați în dificultate, realizând intervenţii sociale eficace prin conceperea programelor educative și de dezvoltare, schimbând astfel perspective.

Tot în acest an, programul ,,Raza Speranței’’ destinat copiilor bolnavi oncologic și familiilor acestora împlinește 20 de ani, timp în care aproximativ 150 de copii și familiile lor au beneficiat de următoarele intervenţii:
– ajutor în situaţii de criză (indicarea drumului clinic, ajutor în relaţionarea cu medicii, dar şi cu instituţii, procurarea medicamentelor sau de alimente special prescrise, organizarea transportului medicalizat, procurarea accesorilor medicale, administrarea de conturi bancare individuale)
– consiliere psihologică, medicală și socială
– însoţirea şi vizitarea continuă a beneficiarilor, creionarea de intervenții sociale, individualizate
– organizarea de grupuri de suport și terapii de grup
– organizarea de programe și evenimente cu trăiri emoționale, benefice recuperării copiilor bolnavi și familiile lor (tabere și excursii de reabilitare, aniversări, zile recreative)
– cazarea bolnavilor și aparținătorilor în locuința fundației din Cluj Napoca
– dotarea secţiilor oncopediatrice şi pediatrice din Satu Mare şi Cluj Napoca

În continuare, fundația îşi fixează ca scop primordial să identifice noi cazuri care necesită intervenție, iar preocuparea permanentă este să îmbunătățească condițiile de viață ale copiilor suferinzi de boli maligne, asigurând un mediu propice şi condiţii de trai decente, normale, precum și aducerea speranței și bucuriilor în sufletele copiilor.

Alătură-te şi TU! Contribuind cu cei 3,5% din impozitul tău pe venit, te alături copiilor, familiilor, doctorilor şi vei mări şansele de vindecare a acestor copii. Formularul poate fi descărcat de pe site-ul fundației www.fundatiahanslindner.ro și depus la sediul fundaţiei: Satu Mare, str. Ceahlăului nr. 38, sau la sediul ANAF. Informaţii suplimentare: 0261715136 sau 0751868749.

Fundația Hans Lindner este profund recunoscătoare pentru sprijinul oferit de către comunitate în toți acești 25 ani de la înființare și mulțumește pentru generozitatea de care dau dovadă cei care susțin această cauză. Împreună păstrăm speranța vie!

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Felicitari si succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.