Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Circulație haotică la intrare în Micro 17. Probleme în sensul giratoriu

Circulație haotică la intrarea în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, asta după ce, în această dimineață, marți, 1 februarie, traficul pe bulevardul Independenței a fost restricționat.

Traficul pe bulevardul Independenței din municipiul Satu Mare este restricționat, astăzi, ca urmare a unor lucrări executate de cei de la Delgaz. Astfel, circulația în sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Micro 17 a devenit haotică, mulți șoferi încurcându-se în manevre.

,,E blocat bulevardul Independenței la intrare, există indicatoare care semnalează acest lucru, dar unii șoferi nu știu să circule”, spune un sătmărean care ne-a trimis imagini de la fața locului.

,,Stimați sătmăreni, având în vedere necesitatea unor lucrări de intervenție majoră, executate de către Delgaz Grid, circulația rutieră va fi închisă marți, 1 februarie, de la ora 9.00, la intrarea în cartierul Micro 17, pe Bld. Independeței, dinspre Bld. Lucian Blaga și Bld. Octavian Goga”, informează Primăria.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Dar mai bine dați un anunț la mica publicitate că “s-a pierdut personal de dirijare a traficului și se declară nul”! În asemenea situații se impune prezența celor de la rutieră. Trebuia să se știe fără să se ajungă aici. Dar unii tot timpul sunt pregătiți pentru orice apoi în continuu sunt luați prin surprindere. Bătaie de joc! Apoi să vedeți ce va fi când oamenii se întorc acasă!

  2. Lili Răspunde

    De la 9 pana …. ???

  3. BaBau Răspunde

    De ce naiba cei de la consiliu si rutiera nu le impune sa lucreze pe timp de noapte pentru a evita aglomeratia infernala? Mai bine sa stai in aglomeratie defapt. Ce mama dracului ii intereseaza pe ei

    • România Răspunde

      @Baubau, tu te risti sa lucrezi pe magistrala de gaz noaptea?? Nu cred. Dar nu a fost anuntat si nici traficul dirijat. Asa ceva in ditamai intersectia este bataie de joc fata de noi.

  4. sm_noname Răspunde

    Ar fi putut sa lucreze linistit in weekend si nu in timpul saptamanii.

    • Sâcă Răspunde

      O intervenție de urgență, mai ales la gaz, nu se programează ptr weekend, dar circulația și alte măsuri trebuiau ….

  5. H&R Răspunde

    Asta nu-i haotic in SM ci normal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.