Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Deputatul Adrian Cozma: Jos prețurile la RCA! Guvernul României să intervină rapid

Adrian Cozma a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că proiectul privind plafonarea prețurilor la RCA timp de 6 luni este de astăzi în dezbatere publică: ,,Guvernul României să intervină rapid”, a spus deputatul sătmărean.

,,Ministerul finanțelor și ASF au reacționat la propunerea pe care am făcut-o în urmă cu două săptămâni. Cam târziu, dar e bine că proiectul privind plafonarea prețurilor la RCA timp de 6 luni, e de astăzi în dezbatere publică.

Nu ne oprim aici. Prețul de 18.000 lei pentru un TIR e inacceptabil și peste 6 luni. ASF trebuie să explice mai întâi explozia de prețuri. Nu vreau să vedem firmele românești în faliment. Sper ca Guvernul României să intervină rapid, urmând să luăm măsuri bune și peste 6 luni”.


CITEȘTE ȘI:

 

5 comentarii

  1. Kozma Răspunde

    Bă sulă, păi nu gașca voastră împreună cu ciuma roșie este la guvernare?

  2. Unu Răspunde

    Inițiativa buna, dar târzie!de ce noi tot timpul trebuie sa ne trezim după?!la energie la fel,la alimente la fel,la combustibil la fel!astea toate trebuiau anticipate și luate măsuri!asta însemna o buna guvernare

    • Ioska Răspunde

      Cozma Adrian,mai bune ne spui când îi dai la Govor un viceprimar și un vice la consiliu județean,prefectură ți-a suflato,acum urmează un viceprimar și un vice la Consiliul județean,astea sunt lucruri interesante pentru satu mare nu poveștile tale de 2 lei cu RCA-ul,nu ai tu putere să schimbi ceva dar un pic de imagine pe orice bir pus românilor nu strica sa îți faci,numa că clantanesti in gol și sătmărenii te-au mirosit de tare multă vremea……așteptăm răspunsurile cu variantele la Cj și viceprimar! te salută un satmarean care nu a votat până acuma,dar care abia așteaptă să meargă la vot și să voteze împotriva PNL,că ne-ați nenorocit de când ați pus mâna pe putere,ne-ati îndatorat și la luna și la stele….prietenul tau cu care jucai fotbal la liceul ortodox Câțu!!!

  3. Lol Răspunde

    E impresionant băiatul asta. Acum e la guvernare, însă se comporta tot ca și cum ar fi în opoziție… pai blea, cui ceri tu toate revendicările astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.