Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Adrian Cozma cere explicații pentru creșterea tarifelor la polițele RCA

Adrian Cozma cere explicații pentru creșterea tarifelor la polițele RCA. ,,Autoritatea de Supraveghere Financiară avea obligația de a interveni atunci când nivelul tarifelor pentru RCA a explodat”, spune deputatul sătmărean.

,,Polița pentru un autocamion care face curse internaționale în septembrie a fost de 5950 lei, iar acum este între 15 și 18.000 lei. În toată aceasta perioada nu am văzut o intervenție concretă comunicată public din partea ASF. Autoritatea de Supraveghere Financiară este o structura politizată excesiv ca și alte instituții unde ar trebui sa primeze profesionalismul și interesul economiei naționale. Este inadmisibil ca sub privirile noastre și ale ASF sa vedem cum firmele românești sunt la limita falimentului. Eu am așteptări de la un organism ca ASF sa supravegheze în mod real piața și sa vina cu soluții concrete. Nu putem accepta ca aceștia sa se comporte ca niște analiști care vin sa ne spună ce nu se poate”, a declarat Adrian Cozma.

Deputatul sătmărean mai spune că ,,PNL trebuie sa aibă grija de societățile românești”.

,,Acum vorbim de transportatori, o componentă esențială a economiei. Prețul transportului influențează direct prețul mărfurilor la raft”, a conchis Cozma.

Adrian Cozma a solicitat colegilor din PNL să înființeze o comisie specială în Parlament, asta pentru că prețul polițelor RCA s-a triplat și trebuie aflat cum s-a ajuns aici, informează jurnaliștii de la stiripesurse.ro. Potrivit acestora, propunerii lui Cozma s-a opus chiar liderul Florin Cîțu, care a spus că este de ajuns o simplă audiere în Parlament pentru a lămuri problema.

10 comentarii

  1. Tepes Răspunde

    Adriane, toți trebuie să plece acasă. Voi politicienii, ne-ați adus la sapă de lemn, mai avem puțin și venim peste voi, nemernicilor. Este o bătaie de joc totală la adresa oamenilor corecți. Aștept alegerilor să vă scuipam între ochi. A-ți merita mai mult, dar deocamdată trăim într-o societate…..

    • Vlad Tepes Răspunde

      Prietene, tara asta frumoasa in care ne ducem existenta amindoi, a mai avut domnitori…Stefan cel Mare, Mircea cel Batrin, Mihai Viteazul, etc etc.
      Ai avea de unde alege si tu un “nick” nu trebuie sa-l copiezi de la altul !
      Cu multumiri pentru intelegere.

  2. John Doe Răspunde

    Vorbeste cel care a ajuns in functia pe care o detine pe baza de profesionalism. Daca este vorba despre minciuni, promisiuni etc. (no comment – esti cel mai profesional)

  3. john Răspunde

    Ia venit prea mare RCA-ul la Adishor pe autocare !? :))))
    buna dimineata ! de mult trebuia autoritatile sa ia masuri impotriva cresterii pretului la rca, utilitati etc !!!

  4. Mircea Răspunde

    Lasă Adisor asigurările că o dată crescute nu le mai ieftinește nimeni,vorbești în pungă…..da i-a zine cum ați împărțit deconcentratele cu Govor și Pataki,să știm și noi ăștia care va votam din 4 in 4 ani sa v-o bateți de noi,ce incompetenți mai atârnați prin instituțiile statului greu încercat de 31 de ani de voi ăștia așa-zișii politicieni de carton!!!?

  5. Adrian Cazma Răspunde

    Alta poza nu aveti cu el, ca tot asta cu pixun-n mana o puneti. Sau in asta pare cel mai putin retardat?

  6. Tabu Răspunde

    Luam dupa standarde EU

  7. joliku Răspunde

    Du-te mă unde si-o dus mutu’ iapa!!!

  8. Satmareanul Răspunde

    Dupa ce ti-a dat mama banii pentru a te juca de-a parlamentarul, acum te pune sa si faci ceva … ca doar va paste falimentul asa … la vamesi nu mai merge cum mergea … asa ca … deja sunt probleme in paradis … si daca nu sunt autocare … nu sunt bani si daca nu sunt bani atunci nu te mai poti juca … si daca nu te joci … o sa plangi.

    Desigur … si tigarile nu mai merg cum mergeau … deci … din greu in mai greu … si totusi revii si tu acasa peste 4 ani … adica cu picioarele pe pamant dar o sa fie greu de tot … pierzi si plangi!

  9. Adrian Răspunde

    Ca întotdeauna, ăsta se bagă în seamă ca musca în lapte. N-a făcut nimic notabil la viața lui dar primește bani de la parlament să iasă în presă și să-și dea cu părerea…. Din păcate, sunt tot banii noștri, cheltuiți anapoda de un zero barat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.