Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

DOSAR PENAL. Un sătmărean a vrut să iasă din ţară cu buletinul fratelui

Un sătmărean a vrut să iasă din ţară cu buletinul fratelui. Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni, în cooperare cu lucrători din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, au depistat la ieșirea din țară un sătmărean care, la controlul de frontieră, s-a legitimat cu documentul de identitate al fratelui său. Acum este cercetat penal.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.30, în PTF Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din țară un bărbat care, la controlul de frontieră, a prezentat o carte de identitate eliberată pe numele unui bărbat din județul Satu Mare, în vârstă de 54 de ani. Însă polițiștii de frontieră au constatat că, deși documentul este unul autentic, persoana care s-a prezentat pentru a ieși din țară este alta.

Cel care a vrut, de fapt, să plece din România este un bărbat în vârstă de 57 de ani, tot din județul Satu Mare, încercând să folosească documentul de identitate al fratelui său.

Acum, este cercetat pentru trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea. Și, bineînțeles, nu i s-a permis ieșirea din România.

Sursa: Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.