Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

VIDEO. Ucrainenii trimit ţigări cu drona în judeţul Satu Mare

Ucrainenii trimit ţigări cu drona în judeţul Satu Mare. Polițiștii de frontieră sătmăreni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu au descoperit și ridicat în vederea confiscării aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din țara vecină, cu drona. Doi cetățeni români care primiseră și urmau să depoziteze țigările sunt cercetați pentru contrabandă.

În data de 19 februarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halemu – județul Satu Mare, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat, pe direcția localitpții Porumbești, un aparat de zbor de mici dimensiuni (dronă), care transporta un colet. În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au depistat, în apropierea localității, la aproximativ 2 km de frontiera cu statul vecin, două persoane care au preluat un colet învelit în folie neagră și l-au încărcat într-un autoturism.

În cel mai scurt timp au fost anunțate despre acest eveniment autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoanele, autoturismul și coletul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 500 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, în valoare de 5.850 lei.

Autoturismul – în valoare de 35.000 lei – și țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: Poliţia de Frontieră

 

9 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Și dacă era OZN? 🤣🤣🤣

  2. ... Răspunde

    …. sau ceva aparatură de zbor ruso-bielorusă? Numai aia ne mai lipsește să ne trezim că am doborât ceva și Putin se șucărește pe noi și mai mult!

  3. Lucifer Răspunde

    Rusia e vecină cu Finlanda, Lituania, Estonia, Belarus, Moldova, Ucraina, China, Mongolia, Kazakhstan, cu cine vrea muşchii ei efectiv. Ia o sticlă de vodkă şi taci. 🙂

    • H&R Răspunde

      @Lucifer Morningstar
      Deocamdată cu aceste țări. Vedem peste câteva zile.
      Hai că te invit la Vodka cu Sprite sau cu lămâie. Nu prea beau alcool de altfel.

  4. damaigreu Răspunde

    Sunteti culmea. Se foloseste drona de anu buni de zile

  5. Cetatean Răspunde

    mi-i greata sa va citesc articolele analfabeților!!!!! Voi sunteți ziariști??? Nici măcar titlul articolului nu-l puteți scrie corect ?? Tara este Ucraina. Cetățenii ei sunt ucrainieni nu cum scrieți voi..Analfabeților!!!! Nu aveto pe nimeni la ” corectură ” ??? Vai de capul vostru.

  6. Alt cetatean Răspunde

    Cetățenești recomand sa cauți in DEX…
    😜
    Daca tăceai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.