Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Fenomenul bullying, prevenit în Gherța Mică. Elevii au urmărit filmulețe și au desfășurat activități

Fenomenul bullying, prevenit în localitatea Gherța Mică din județul Satu Mare. Elevii au urmărit filmulețe informative și au desfășurat diferite activitățipe această temă.

Acțiunea face parte din proiectul Bullying, derulat la nivelul școlii în parteneriat cu Secția nr.8 Poliție Rurală Gherța Mică. Proiectul este coordonat de către prof. înv.preșc. Angela Gavriș și profesor de limba franceză, Ligia Golban, susținut de directorul Nichituț Nicolae și cu implicarea tuturor cadrele didactice ale școlii.

Scopul acestui proiect este acela de informare corectă a elevilor, a părinților cât și a cadrelor didactice cu privire la fenomenul de bullying și dobândirea de către elevi a unui set de abilități de gestionare eficientă a situațiilor de tip bullying. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni și cuprinde activități diverse, printre care putem aminti: „Azi învățăm despre bullying”, „Ce sunt emoțiile?”, „Film sau realitate?”.

Invitați pentru coordonarea activităților au fost: Cms. Chiorean Liviana și Cms. Boca Ștefania din cadrul CAPC Satu Mare, inspector principal de poliție Betea Maria-Elena și inspector principal de poliție Dragoș Sergiu Florin din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră, iar de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Gherța Mică, agent Marița Ana Ioana.

În cadrul acțiunii, elevii au urmărit filmulețe informative privind fenomenul de bullying și au desfășurat jocuri și activități de identificare a situațiilor de bullying și de prevenire a acestora, iar venimentul s-a bucurat de un real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.