Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Accident pe Careiului: un BMW a rupt un stâlp. O persoană a rămas încarcerată

În cursul acestei nopți, la ora 04:08, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, rezultată în urma producerii unui accident rutier, pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism implicat în accident, în care se afla o victimă încarcerată, conștientă și cooperantă.

Victima, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SAJ.

Sursa: ISU Satu Mare

7 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Pe site-ul PRESASM se specifica faptul ca vinovat ar fi un putzoi de 21 de ani,beat pulbere ! Cam devreme si-a ales “calea adevarata” putzoiul !

  2. xpert86 Răspunde

    Victima sau cel din dreapta de 40 de ani ii preda lectii celui aflat la volan?????? Soferul avea permis , de cat timp, era in state de ebrietate??? Cat de prost poti fi ca sa ajungi in stalp si sa faci varza masina si stalpul????

  3. shumaheru Răspunde

    Un singur lucru bun = un BMW mai puțin pe strazi

  4. fb Răspunde

    Cine-o pus stalpul in drum,
    Ala-i vinovat acum,
    Si sa duca el tot greul
    Ca i-o stricat bemeweul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.