Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Doi sătmăreni şi un orădean, prinşi cu 4 kg de cannabis

Doi sătmăreni şi un orădean, prinşi cu 4 kg de cannabis. Polițiștii BCCO Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins vineri, pe raza municipiului Salonta (DN79), în flagrant delict, un tânăr de 21 de ani din Bihor și doi bărbați de 31 ș 28 de ani din Satu Mare, suspecți de trafic intern și internațional de droguri de risc.

În jurul orei 01:00, pe raza municipiului Salonta, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau cei trei bărbați. Cei trei au fost depistați în timp ce transportau cu un autoturism, 4,35 kg. de cannabis, drogurile provenind dintr-o țară a UE și fiind introduse ilegal în țară cu o zi înainte, pe la vamă.

Din cercetări a rezultat că inculpatul a introdus drogurile țară la data de 17.02.2022.

Tânărul din Oradea a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Sătmărenii au scăpat fără să fie reţinuţi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, l.P.J. Bihor – Serviciul Rutier Bihor și Poliția Municipiului Salonta și de cel al Poliției de Frontieră.

4 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Altu’ care n- a cotizat unde trebuie

  2. Josef Mengele Răspunde

    Sa-i futa dumnezeu familia sa-i manance cancerul !!!
    De ce **** mea nu-i impusca pe loc , cacam-as pe familiile lor si pe parintii lor de handicapati !!!

    • Hose Răspunde

      Atunci sa ii impuste si pe cei care beau alcool! Nu am mai vazut prost mai mare ca tine Josef Mengele!!! Tu esti cacacios deala care crede ca unu carer o fo prins cu iarba e mare pericol pt societate. Nu tu esti pericol, care mergi in bar si bei dupa care umbli cu cutit dupa tine…nuuuu….. ala ca o adus iarba … vai de steaua voastra voi astia cu gandire fascista. ar trebui sa fiti impuscati si voi si falimile voastre care v-au invatat asa!auzi la el, impuscat pe loc. Pishat mare mai esti

  3. Josef Mengele Răspunde

    Sa-i futa dumnezeu familia sa-i manance cancerul !!!
    De ce **** mea nu-i impusca pe loc , cacam-as pe familiile lor si pe parintii lor care au facut niste handicapati !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.