Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Se montează parapeții pe pasarela Centurii municipiului Satu Mare

Lucrările la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare avansează, iar muncitorii trag tare pentru ca obiectivul să fie deschis integral undeva la începutul verii, așa cum a asigurat constructorul.

În cursul zilei de astăzi, vineri, 18 februarie, a început montarea parapeților de protecție pe pasarela Centurii municipiului Satu Mare. Vă prezentăm câteva imagini realizate în urmă cu puțin timp în zona șantierului.

La începutul acestei luni, autoritățile au anunțat că Centura municipiului Satu Mare se va deschide integral cel târziu la sfârșitul lunii mai.

,,Veștile de pe șantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiții meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe șantier în acest moment se lucrează la montare parapeți metalici, panouri fonoabsorbante și separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condițiile meteorologice.

În același timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare șantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităților oprite acum din cauza condițiilor meteorologice, acestea să  se finalizeze’’, precizau autoritățile la începutul lunii februarie.

Constructorul a asigurat ca termen maxim de dare în circulație a întregii variante de ocolire data de 31.05.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.