Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Farsă cu cornuri mucegăite la o școală din Satu Mare

Elevii unei școli gimnaziale din Satu Mare au postat pe internet o fotografie în care apare un corn mucegăit, lăsând să se înțeleagă faptul că ei ar fi primit asemenea produse. Acest lucru a stârnit reacţia unor internauţi, care au şi început să distribuie fotografia.

Directorul Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil”, Claudiu Mondici, a declarat pentru PortalSM că elevii au luat cornul dintr-o cutie care urma să fie aruncată, deci nu a fost un corn servit în acea zi elevilor.

„Noi am avut niște cornuri vechi, mucegăite pe care le-am pus la ușa secretariatului ca să le ducă femeia de serviciu să le arunce, ei le-au luat. Cornurile se aduc zilnic, sunt proaspete tot timpul, în cazul în care era o problemă, toate cornurile din cutii erau mucegăite. Voi discuta cu copiii deoarece acolo mai era și o pungă de gunoi, toate erau puse una peste alta, ei nu au ce să caute acolo”, a precizat Claudiu Mondici.

 

 

3 comentarii

  1. Turcu Răspunde

    Interesant că presa reacționează imediat la pozele unor copii fără să se documenteze, dar când cadrele didactice de la o anumită școală din județ denunță managementul prost al directorului școlii, nu scriu absolut nimic.

  2. România reală Răspunde

    Generația verală selfy-f@cktok. Vai de capul nost’! Totuși nu-i de mirare că mulți au copiat de acasă asta!

  3. Peda Gogu Repetent Răspunde

    De fapt tot învățământul preuniversitar e o farsă. Profesorii se prefac că predau – asta majoritatea, copiii se prefac că învață iar la începutul și sfârșitul anului școlar politicienii se trezesc că hopa e vreme de spus ceva frumos legat de tineret, viitor, educație și alte bazaconii!😱🤮💩🥴😰😩😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.