Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Trei tineri sătmăreni au găsit un card și au mers la shopping. A intervenit Poliția

La data de 20 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din Satu Mare cu privire la faptul că în cursul zilei de 19 februarie, și-ar fi pierdut portofelul, în care erau mai multe acte personale, precum și 2 carduri bancare.

Până la momentul blocării cardurilor, persoane necunoscute au efectuat cu unul dintre acestea, cumpărături, cauzând proprietarului un prejudiciu de 405 lei.

La data de 21 februarie, ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au identificat persoanele bănuite că ar fi utilizat cardul.

Este vorba despre trei tineri de 15, 18, respectiv 20 de ani, toți din Satu Mare.

Verificările în cauză continuă față de cei trei tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    NU AR STRICA SĂ SE MAI ANUNȚE CĂ UN LUCRU GĂSIT TREBUIE PREDAT. MĂCAR DIN CÂND ÎN CÂND. POATE UNII SOCOT CĂ, DACĂ AU GĂSIT CEVA, DEVIN PROPRIETARI.

  2. damaigreu Răspunde

    Peste vreo 10 ani o sa spuna ca ei nu fumeaza iarba pentru ca i-a prins politia pe vremuri cand faceau fraude bancare si e pe ei FBI-ul 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.