Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Poliţia Rutieră Satu Mare, la pândă cu un Audi neinscripţionat

Poliţia Rutieră Satu Mare a ieşit pe teren pentru surprinderea celor care nu respectă regulile de circulaţie cu un autoturism Audi A4 neinscripţionat.

Şoferii care au circulat pe drumurile din judeţ în ultimele zile au avut ocazia să observe un autoturism Audi A4 parcat pe marginea drumului, în care se aflau agenţi de poliţie cu radar. Un sătmărean a surprins autoturismul respectiv la ieşirea din Păulian.

Poliţiştii pot astfel să îi prindă mult mai uşor şoferii indiscicplinaţi, doar că nu toată lumea este de acord cu această modalitate, iar unii se simt vânaţi. Discuţia a ajuns până la nivel parlamentar, anul trecut având loc o serie de dezbateri cu privire la această modalitate de amendare a şoferilor.

FOTO: Facebook

16 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Se mai practica vanatoarea : la capatul unor localitati mici de pe drum principal, tabla localitatii este pusa si la cativa Km, unde nu sunt case etc, lumea accelereaza la 90 – 110, si acolo sunt prinsi : trebuia 50!
    Un prieten a patit, 3 luni suspendare si amenda consistenta…

  2. .... Răspunde

    Excelenta idee !Sa-i umfle pe vitezomani si betivani,sa le ia permisul si sa le dea amenzi cat trei salarii .Toata pulimea,toti taranii au acum rable ieftine de 300 de euro aduse de pe aiurea cu care se dau mari si tari cat de tare pot ei merge !Trei luni suspendare e prea putin,ar trebui un an suspendare iar redobandirea permisului sa se faca prin examinare de la zero !Adica ca si cand n-ai fi avut permis !Cine trece trece,cine nu …perpedes !Iar rablele de peste 20 de ani sa fie interzise total !!

    • Norick Răspunde

      Ai uitat sa fie impuscati cu mitraliera de calibru 50 😛 🙂
      Iar in legatura de ” rablele de peste 20 ani ” – mai bine un mertan de 20 de ani , decat un logan la 0 km… 😛 🙂
      Peace !

    • Walker de Szatmar Răspunde

      Dacă folosesc aceleași metode și față de ei e okay. Orașul geme de traficul infernal iar ei la vânătoare. Dă-i bastonul de mareșal unui sergent și apare în toată splendoarea caracterul lui.

    • Fff Răspunde

      Rabla-i ma-ta.

  3. MACI LACI Răspunde

    ĂȘTIA AR TREBUI PRINȘI ȘI BĂTUȚI PÂNĂ LE SUNA APA ÎN CAP SĂ LE PIARĂ CHEFUL DE VÂNĂTOARE!!!!! POLITIA ROMÂNĂ POLITIA PULII!!!!

  4. xpert86 Răspunde

    Orice epava Mercedes de 20 ani in Germania e data la casare, in Romania fraierii ii spun masina!!!!

  5. Fff Răspunde

    Ma-ta e data in germania la casat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.