Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

VIDEO. Patru tineri din Bangladesh, prinşi la Satu Mare.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat în apropierea frontierei cu Ungaria patru tineri din Bangladesh, care intenționau să iasă ilegal din România, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

Vineri, 18 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au declanșat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10.30, poliţiştii au observat pe direcția localității de frontieră Dara, județul Satu Mare, patru persoane care se întreptau spre granița cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, constatându-se că sunt cetățeni străini, din Bangladesh, și au vârste cuprinse între 23 și 28 de ani. Cu toții au permise de ședere pe teritoriul României. Aceștia intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Cercetările sunt continuate sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. Persoanele au fost predate Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

4 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Din Bangladesh pana in Romania au trecut prin “o mie” de tari,si tocmai cand mai aveau doi km au fost stopati de vajnicii “garcea” de la noi !Credeti ca politistii de frontiera din tarile prin care au trecut nu i-au vazut pana sa ajunga aici?Eu nu cred asta!Dar nu sunt fraieri sa se “incarce in gestiune” cu niste indivizi carora trebuie sa le asiguri cazare si masa !!

    • joliku Răspunde

      Nu i-au vazut, au venit cu avionul, sunt la o firma angajati, dar nah asta li naravu… deutschland

      • Romanistan citizen Răspunde

        …. și când au întrebat cei de la fromtieră de fapt au declarat că merg de fapt să reîntregească familia?????

  2. Pap Remus Răspunde

    Încet încet ne dăm seama că vecinii noștri unguri a avut dreptate cu gardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.