Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Preţuri diferite pentru vaccinaţi şi nevaccinaţi. Pandemia separă societatea

Preţuri diferite pentru vaccinaţi şi nevaccinaţi. Pandemia de coronavirus separă tot mai mult oamenii, mai concret pe cei care s-au vaccinat şi speră să se termine astfel pandemia de cei care refuză să creadă că vaccinul poate fi soluţia. 

Dincolo de discuţiile contradictorii în privat, unii sătmăreni înţeleg să ducă această separare şi în zona lor de comerţ. Astfel, un sătmărean care aduce biciclete din Germania şi le revinde a decis să facă diferenţe de preţuri între vaccinaţi şi nevaccinaţi. Potrivit anunţului său, o persoană nevaccinată poate să îşi cumpere o bicicletă cu 500 de lei, iar pentru o persoană vaccinată preţul creşte cu 100 de lei.

„Biciclete import Germania recondiționate, dotate cu cauciucuri noi, centrate și gresate corespunzător. Oricare bicicletă este 500 de lei pentru persoanele nevaccinate, prețul este fix!!! Pentru persoanele vaccinate, oricare bicicletă este 600 de lei!!!”, a anunțat sătmăreanul pe rețelele de socializare.

13 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Și cum depistează dacă e vaxxinat sau e nevaxxinat cineva?

  2. K9 Răspunde

    Din cate stiu eu asta e discriminare . In codul de procedura penala apare ca fapta la articolul 369 si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Trebuie cumva facuta o plangere? Sau poate se sesizeaza autoritățile

    • K9 Răspunde

      Si asta este valabil si invers . Pentru cei care nu au acces la anumite servicii sau produse din cauza ca nu sunt vaccinați.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Sa zicem ca eu am un magazin de piine. Cum ar fi ca miine sa pun un afis la intrare ca nu vind piine pentru vinzatorii de biciclete !
    De la un astfel de om nu as lua bicicleta nici daca mi-as da-o pe gratis !

    • Vlad Tepes Răspunde

      … mi-ar …

      • OMACI LACI Răspunde

        ȘI UITE CA ASTA E RETETA SIGURĂ DE ÎNTRARE ÎN FALIMENT A UNUI MAGAZIN!!!

        • English pacient Răspunde

          @Lacika, nu cred. Cei nevaccinati au mai mare grije de sanatatea lor, fac si miscare ori sport drept urmare au nevoie de bicileta. Cei vaccinati morcovisti-jurmisti stau acasa si nu merg afara. Drept urmare oricum nu au nevoie de bicicleta. Is din astia fosile vii, zombi care te mai si miri ca mai traiesc de atata frica in ei.

        • Altu Răspunde

          Și de nu am nevoie, cumpăr de la domnu,doar așa de susținere. Apoi o donez, bineînțeles tot la un neinjectat

          • English pacient

            @Altu. Deja mi-e și scârbă de ăștia supersperiați la care nici frunza de la morcov nu se mai vede. Cum de au apucat să trăiască atâta dacă de la o simplă adiere de vânt tremură ca varga???

    • John Doe Răspunde

      Ca magazin, afacere privata, iti rezervi dreptul de a selecta clientela. Nu este nici o problema.

  4. Klaus Răspunde

    Omu’ stie ce scrie. Vinde biciclete ciurdite la pret divers…la vaccinat cere mai mult pentru ca stie ca vaccinatul are bani, vazand ca si-a cumparat vaccinul. 😁

  5. c4s Răspunde

    Este vorba doar de reclama, cand citesti printre randuri!

  6. ... Răspunde

    @Sâcă, nu îți trebuie o bicicletă la contrapromoție? Poate îți fac legătura cu businessman-ul ăsta. Poate te înțelegi cu el și poți plăti cu postări. Oricum la mâncat maro ai devenit de o vreme meseriaș rău de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.