Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO/VIDEO. Coadă de mașini în vama Petea. Refugiații din Ucraina au primit pizza și apă

Ucrainenii continuă să fugă din calea războiului. În vama Petea s-a format o coadă de zeci de mașini, atât pe sensul de ieșire, cât și pe sensul de intrare în țară. Refugiații au primit alimente și apă din partea sătmărenilor.

Pe sensul de ieșire și pe cel de intrare în România sunt în coloane mai multe mașini înmatriculate în Ucraina. Potrivit aplicației Trafic Online, se așteaptă peste 90 de minute în vama Petea, pe sensul de ieșire din țară, după ce sute de ucraineni fug din calea războiului. Pentru a veni în sprijinul refugiaților, reprezentanții Crucii Roșii, dar și sătmărenii au fost prezenți cu pizza caldă și apă la punctul de ieșire din țară.

Timpii de așteptare sunt ridicați și pe sensul de intrare în România, șoferii având de așteptat în coloană undeva la 60 de minute.

20 comentarii

  1. Drona Răspunde

    Uitandu-ma la ce masini au se pare ca nu o duceau atat de rau la ei in tara.

    • Luci Răspunde

      Probabil ca nu, inainte sa li se bombardeze tara si sa le fie pusa in pericol viata. Asta conteaza? Ce masina au reusit sa isi ia inainte de dezastru?

  2. Pizza boy Răspunde

    Ce bine e vizibil numarul de la pizza…se putea sa nu?

  3. Pita si sare Răspunde

    Deci tre sa fii “refugiat” sa primesti ceva de la stat. Avem populatie care moare de frig si de foame, dar pe aia nu ii ajutati.

    • Mulți, dar proști Răspunde

      Neamurile tale, care stau în frig și foame, stau din cauza putorii și a lenei, dar acești bieți refugiați nu au cerut să le atace Putin țara!
      Să îți fie rușine că gândești așa!

  4. Coada Răspunde

    Mercedes, Audi, Volvo, SUV-uri, masini destui de noi. “Saracii” refugiati.

    • dd Răspunde

      cat de rautaciosi pureti sa fiti!! crede-ma ca dac ar venii rusi peste noi ar iesi si din satu mare multe masini interesante.
      nu are absolut bici o legatura ce zici tu de cum o duc si ce masini au civili, cu situatia reala.
      satmarenii nu se schimba niciodata. mereu aveti ceva de comentat de ciuda si rautate. Mergeti in Kiev acum si ramaneti acolo dobitoacelor

      • Golf Răspunde

        Alt dozat, sigur ai mai mult de 3 doze la activ. Atac direct la persoană, doar o dronă biologică creată de mass media poate avea astfel de ieșiri.

      • Jou Bidon Răspunde

        Da i-ai la tine in casa. Scoate masina din garaj bag-o a lor. Pune-i sa doarma cu tine in pat daca ti-s asa dragi. Din cauza lor si senilului ala de Bidon se intampla ce se intampla. De ce n-au facut “revolutie” cand au vazut ce cretinatati scoate pe gura presedintele lor. Aaaaa sau fara americani n-au mai putut da o lovitura de stat ca in 2014? Te bagi si tu ca veverita-n scorbura ca nu esti decat un spalat pe creier care probabil si in 89 a pus botu la vrajelile cu apa otravita si 60 de mii de morti.

    • Mulți, dar proști Răspunde

      Dacă au muncit cinstit, au!
      Tu nu ai, și ești frustrat!

  5. Mulți, dar proști Răspunde

    @golf, … și celălalt copil prost, care de fapt, eu bănuiesc că este o singură persoană: ești un jeg de individ patetic, fără urmă de omenie! Om nu te poți considera, asta ai demonstrat-o cu vârf și îndesat!
    Dacă ești așa mare fan orban viktor, că doar kiturile lui le regurgitezi, marș la voi acasă, dincolo de graniță!

  6. Mulți cu capul patrat Răspunde

    Acesti “bieti” refugiati cu seria 7 ultimul model, (8:50 ) ML, Q7, BMW Seria 4, S Class, Volvo V60, si alte masini de zeci de mii de euro. Oare acesti “bieti” refugiati sunt intr-o situatie mai proasta decat conationalii nostri care mor de foame? Care dorm pe strada? Mai vine si inaptul ala cu mizeria aia de bodega din mall ca la el mananca gratis ukrainenii. dar pe oamenii strazii de la noi i-ai chemat public sa manance? Auzi la ala din clip, distributiti sa vada lumea. Va trebuie reclama? II ajutam pe altii dar pe ai nostri ii marginalizam.

    • Dorin Răspunde

      Nu te chinui ca unii nu vad decat ce le baga altii in cap ca si aia obsedati de vacin. Le arunca careva o pastila gen refugiati si nu mai stiu sa gandeasca.

  7. Cap pătrat Răspunde

    Sunt atâta de prost și de ignorant, încât nu pot să concep că oamenii străzii de la noi sunt niște putori ordinare care n-au muncit deloc în toată viața lor, iar refugiații sunt niște năpăstuiți ai sorții care fug de nebunia unui schizofren!
    Vă rog să mă iertați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.