Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

FOTO. S-a deschis Expo Home: Construct & Casa Verde. Expoziție de marcă în Satu Mare

Expo Home: Construct & Casa Verde și-au deschis astăzi porțile, la Aushopping Satu Mare. Odată cu deschiderea oficială a evenimentului, ce a avut loc la ora 16.00, exponanții și-au prezentat serviciile, iar o parte din produse au fost expuse publicului vizitator.

Evenimentul dedicat domeniului construcțiilor și amenajărilor aduce în prim plan oportunități de excepție companiilor și persoanelor fizice. Evenimentul care se desfășoară în acest weekend își propune să ofere oportunități de socializare într-un cadru sigur și informal în același timp, expozanților din domeniul construcțiilor și vizitatorilor expoziției. Astfel, organizatorii apreciază că se va îmbina cu succes latura antreprenorială cu cea ambientală prin interacțiunea directă dintre companiile expozante și potențialii lor clienți.

„Expo Home: Construct & Casa Verde este un nou brand al evenimentului în care vrem să promovăm tot ce înseamnă conceptul Casa Verde, conceptul de a găsi soluții de eficientizare energetică a locuințelor noastre. La  Expo Home: Construct & Casa Verde sunt prezente 9 firme”, a precizat Bura-Maksay Istvan-Peter, principalul organizator al evenimentului.

Evenimentul Expo Home: Construct & Casa Verde se desfășoară publicului în perioada 25-27 februarie 2022, având ca partener principal Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd./ Reteaua de Dezvoltare Economică Nonprofit din Europa Centrală.

Expoziția Expo Home: Construct & Casa Verde se va concentra, în principal, pe oferirea unor soluții privind construcția de bazine inteligente, soluții economice privind consumul de energie, soluții privind izolarea termică și fonică pentru locuințe, tehnici moderne de încălzire și răcire, precum și aparate de mixare a aerului și pompe de căldură.

Totodată, vor fi oferite și servicii de consultanță profesională privind renovarea și reamenajarea locuințelor, precum și promovarea conceptului de energie regenerabilă și conceptul Casa verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil din sfera imobiliarelor.

Un comentariu

  1. Viorel Felician Răspunde

    Din nefericire după toată scumpirile în lanț la materialele de construcții a urmat războiul din Ucraina care acum a exacerbat creșterile de prețuri și mai mult. Indiferent că vorbim de vânzări sau închirieri de apartamente, case, terenuri sau renovări, aceste creșteri sunt foarte mari iar coroborate cu creșterile energiei rezultă o explozie a inflației. Agenția imobiliară din RTZ din Cluj vă descrie în articolul de mai jos modalități prin care putem să navigăm prin aceste ape tulburi:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-consecintele-razboiului-din-ucraina-asupra-proprietarilor-de-imobile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.