Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. ”Convoiul Libertății” organizat de AUR a pornit de la Satu Mare: ,,Ne-am săturat!’’

Sătmăreni cu patru autovehicule s-au adunat, astăzi, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare și s-au alăturat Convoiului Libertății, ”cel mai mare marș auto”, așa cum au descris protestul reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Oamenii vor merge din oraș în oraș, iar duminică, 27 februarie se vor aduna în Piața Libertății din Capitală.

,,Ne-am săturat de dictatură, ne-am săturat de corupți, ne-am săturat de facturi triplate, RCA, prețuri la combustibil, restricții aberante, de amenzi neconstituționale. Stop! Atunci când politica nu este ceea ce pare și nimeni nu ne ascultă, ne facem dreptate singuri. Când poporul se unește, sistemul tremură, iar noi, îl vom face să ne asculte, pe data de 27 februarie la București!”, spun cei de la AUR, organizatorii protestului.

26 februarie

– ora 12.00 pornirea de la Satu Mare;

– ora 13.00 Baia Mare;

– ora 15:00 OMV Dej;

– ora 16:00 OMV Cluj Napoca;

– ora 16:40 întâlnire parcare A10 (Dumbrava);

– ora 18:00 Alba, Sebeș;

– ora 19:00 popas Sibiu.

27 februarie

– ora 7:30 pornirea spre București;

– ora 12:00 parcare autostradă Pitești;

– ora 14:00 București, Piața Universității.

7 comentarii

  1. ABBA 😉😉😉 Răspunde

    Când vă săturați odată, mâi haurițtilor?!?! Uitați-vâ în oglindă și veți vedea doar incompetenți, hoți, habarniști mincinoși membrii hauriști, care sunt conduși de Georgică Simionică, un om egal cu 0, care vor să profite de fiecare dată de haosul și de tensiunea interetnică creată de ei însuși … Îmi este scârbă de voi handicapaților!

  2. wow Răspunde

    Eu de obicei ma uit in oglinda ,,,dar voi?????? nu aveti sa va spuneti nimic,,,,¿¿¿ schimbarea sefului bucuria prostului!!!!!voi nu stiti ce va astepta ,de la putin,adica simion k g b…..

  3. ..... Răspunde

    ai dreptate ca se vede pe figura lor ce oameni muncitori sunt,nooc ca au buzunare !!!!!asteapta casi hienele sa poata prinde un ciolan :cum e cacau asa si aur…….

  4. Marius Răspunde

    Da Stef oportunistul șef nu este in fruntea revoluționari,ba da nu ii crapă și la asta obrazul de rușine,îl acuza fosta mana dreapta cu care s-a șters la fund, Dan Băbuță că a furat sediul alde cu tot cu arhiva……ce oameni de tot căcatul au condus și vreau să conducă destinele satmarului!!!!🤮🤮🤮

  5. Helga Kisz Răspunde

    Mai bine făceați o l..ă și erați mai odihniți luni dimineață la serviciu . Dacă veți fi duminică in București , nu o să ajungeți luni la timp pentru a semna condica . Sau nu vă pasă pentru că nu lucrati nicăieri ?

  6. Gerula Răspunde

    Bai marionet rusești, tara arde, in jurul nostru a început razboiul pornit de un dictator nebun care e gata sa dea foc lumii pentru a-si restabili influenta cu forta si voi manifestati împotriva guvernului.
    Idioti utili lui Putin.

  7. Brigi Răspunde

    Hapciupaliticule, de când nu te mai las să lingi, (că altceva oricum nu puteai face), amu ești mare naționalist?
    Uiți că jurai că cea mai bună pizdă e pizda de unguroaice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.