Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

FOTO. Zeci de donații pentru cei sărmani, adunate de elevii Colegiului Național Ioan Slavici

Zeci de donații pentru sărmani, adunate de elevii Colegiului Național Ioan Slavici. Zeci de haine, pantofi, alimente, obiecte de igienă și rechizite s-au adunat în cadrul campaniei Inimi Darnice, organizate de voluntarii Colegiului Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare. Donațiile consistente au fost împărțite prin proiectul Plasa cu Alimente către mai multe familii nevoiașe din județul Satu Mare, organizată de Asociația Eliezer.

Reprezentanții Asociației Eliezer transmit un gând de mare mulțumire elevilor de la Colegiul Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare, după ce aceștia au adunat mai multe haine, alimente, rechizite și obiecte de igienă pe care le-au dăruit apoi celor sărmani, în cadrul proiectului Plasa cu Alimente.

Cei de la Asociația Eliezer au transmis următorul mesaj pe pagina lor de Facebook:

O rază de soare și de speranță de la CNIS 

“Mulțumim!” – un cuvânt simplu, umil, dar care adună în el toată recunoștința noastră pentru susținerea și ajutorul vostru, dragi voluntari CeNeIȘti! 
La Colegiul Național “Ioan Slavici ” din Satu Mare, generozitatea și dorința de a aduce puțină bucurie celor necăjiți sunt sentimente ce animă sufletele elevilor și ale personalului didactic și nedidactic. Clubul de voluntariat CNIS a lansat Campania “Inimi darnice”  în ianuarie, anul curent, iar în cadrul acesteia s-a promovat proiectul asociației noastre, “Plasa cu alimente”, astfel că s-au adunat donații consistente de alimente, haine, pantofi, obiecte de igienă și rechizite. Datorită muncii lor în echipă, în acest sfârșit de săptămână, Asociația Eliezer a reușit să distribuie “Plasa cu alimente ” la mai multe familii nevoiașe, iar orfanii pe care i-am vizitat cu ocazia Duminicii orfanului au avut parte de o zi mai specială. 
Pe lângă elevii și profesorii care au oferit cu inimă deschisă, individual, dorim să mulțumim pentru implicare și elevilor voluntari din clasa a X-a E, clasei a X-a F și doamnei diriginte Dana Rogojan, clasei a VII-a și doamnei diriginte Irina Florea, clasei a XII-a D și doamnei diriginte Cristina Dregan! 
Împreună reușim să facem mai mult bine! 
Tot în cadrul Duminicii Orfanului, asociația Eliezer a donat Centrului de Plasament Floare de Colț din Halmeu peste 200 de perechi de pantofi, proveniți din donații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.