Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Trafic infernal în Satu Mare. Coadă de mașini de pe pod până pe drumul Botizului

Trafic infernal în municipiul Satu Mare. Se circulă bară la bară, iar coada de mașini se întinde pe câțiva kilometri.

Drumurile din municipiul Satu Mare au devenit neîncăpătoare pentru șoferi, astăzi, luni, 14 februarie. Traficul s-a intensificat din această după-masă în special pe podul Decebal, iar coada de mașini a ajuns să se întindă până pe drumul Botizului.

Trafic intens se înregistrează însă și în alte zone ale municipiului Satu Mare.

27 comentarii

  1. jaka Răspunde

    No’ bata-i mnezo… doara nu s-o indragostit toti deodata pe podu decebal !

  2. Kereskenyi Labor Răspunde

    Eu sper sa se mareasca pretul la combustibil la 10 euro pe litru. V-ati gasit toti saracii sa va luati masini si sa ne ingreunati traficul noua celor cu bani. Mai umblati si pe jos si cu autobusul, masinile personale nu-s de voi.

    • jaka Răspunde

      Scuze feonok, nu imi dau seama daca esti sarcastic sau prost… dar sincer sper ca is prost eu si nu ma prind.. ca daca ai asa arogante in program… stii tu, mnezo nu bate cu bota. Dar na te las pe tine sa descoperi 😉

      • Kereskenyi Labor Răspunde

        Faci parte din saracii din cauza carora stau eu in trafic in fiecare zi? Nu toata lumea trebuie sa mearga cu masina. Nu toata lumea trebuie sa aiba masina. La fel cum nu toata lumea isi permite casa cu piscina. Pentru astia, exista stranduri comunale. La fel, pentru circulat, exista autobus sau mers pe jos. Te-ai prins, “feonok” ?

        • jaka Răspunde

          Iti garantez ca sunt mai bogat ca si tine, atat finaniciar, intelectual cat si spiritual. Dar nu am venit aici sa ne incordam muschii nu ? Hai bafta omule. Iti doresc numai bine cu tot cei 10 lei ai tai(pe care ii ai degeaba).

          • Kereskenyi Labor

            Din moment ce faci afirmatii de genul “Iti garantez ca sunt mai bogat ca si tine” fara sa ai habar despre situatia mea materiala, imi este clar ce si cum. Asa-i cum zici tu. Pe internet toti sunteti bogati si vedete. Sa fii sanatos.

          • jaka

            Noroc ca tu esti diferit, tu le-ai scos extrasul de cont la toti cei de pe pod inainte sa ii faci saraci. Nu te-ai avantat in necunostinta de cauza. Tu ai stiut exact “situatia lor materiala”. Vezi ca smecheria se plateste, si nu in bani. Esti frustrat ca cei 10 lei ai tai nu fac masinile sa se dea la o parte cand esti tu in trafic! Ai vazut prea multe filme americane, vezi ca banii nu cumpara multe chestii.
            PS: Mai lasa si din manele.

          • Kereskenyi Labor

            Te las sa visezi in continuare la o viata mai implinita din loganul tau. M-ai plictisit cu textele tale de 10 lei. Moldovenesti.

        • Eu Răspunde

          @ Domnule Labor, ești departe rău de tot.
          Mi-e milă de tine.
          Nu uita ca oricând poți da colțu și bogăția ți se face praf și cenușă.

          • Kereskenyi Labor

            De mine nu ai de ce sa iti fie mila. Te rog sa te privesti in oglinda (de la logan) inainte sa faci astfel de afirmatii.

    • Sâcă Răspunde

      Helicopter șefu, pentru voi, mașina e depășită……să putem să circulăm și noi coldușii cu Jipu, după ce vindem bmv..ul

  3. s Răspunde

    Lasati-l pe Labor, e complexat ca are penisul minuscul de ala are complexul bogatului. Cu banii care-i are ar trebui sa si-l mareasca putin macar la vreo 5-6 cm. Noa daca are piscina privata acolo nimeni nu-l vede. Lasati-l in pace ….

    • Io Răspunde

      Io crecă tocmai cei care au mașina mare sunt cei complexați că au aia mică. Mai ales că de multe ori au numai bani de combustibil cât să meargă până-n coltz sau umblă din ani în paști cu mașina așa de impresie că ce jmekeri estem. Dar nu contește, matale să ai dreptate!

    • Kereskenyi Labor Răspunde

      Asta e cea mai buna insulta la care ai reusit sa te gandesti? Cati ani ai, 10? Studiile psihologice arata ca cei care aduc astfel de insulte legate de “penis” intr-o dezbatere, sufera de fapt de problema asta si incearca sa-si reduca frustrarea prin mutarea atentiei de la problema lor. Inteleg, atat poti…probabil atat ai reusit si in viata. Se reflecta perfect in comentariul tau.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Toti taranii analfabeti cu dintii cariati o venit in oras de Velentains Dei…..Tuva-n gura de gunoaie. Poluati orasul pe degeaba. Este si tren si bus…..retardatilor

    • Kereskenyi Labor Răspunde

      O alta problema e ca se dau permise pe banda rulanta la oricine. Daca nu ar avea toata lumea permis, nu ar fi atatea masini in trafic. Permisul e un privilegiu, nu un drept. Nu trebuie sa detina toata lumea permis si masina. Cei din conducere ar fi trebuit sa dezvolte transportul in comun in loc sa arunce cu bani publici pe proiecte absolut inutile. E absolut sufocat orasul de trafic, si poluat ca spatiile verzi sunt inexistente. Multumiti-le lu gabor si lu “city menejer” pentru managementul dezastruos al orasului. Doi inapti. Arata mai rau ca niciodata, si traficul e mai ingreunat ca niciodata.

    • România reală Răspunde

      Numai din astea auzi mai nou prin Sătmar și din alea de genul come si chiamo că nici nu știi was bedeutet das !?!?

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    @ Kereskenyi Labor….Mare dreptate ai…. Ii sufocat Satmarul

  6. R.C. Răspunde

    Vai de ele comentarii, penibile.

    • comentator Răspunde

      Cred că te simți vizat. Prea mulți cai putere cel puțin față de IQ-ul șoferului dăunează grav sănătății. Scrie în legiile lui Murphy. Și cum legile lui Murphy fac parte integrantă din Constituția noastră bananieră…..🤔😱😲🤮

  7. H&R Răspunde

    ‘poi era mai bine carantinat? Batea vantul in oras, era mai bine?

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Da H&R era mai bine….. Mai putina poluare. Ce zici de vremea asta in februarie??? Ii normala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.