Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTOGALERIE. S-a deschis târgul de nunți Let’s Wedding. Nevaccinaţii pot intra cu un test antigen

S-a deschis târgul de nunți  Let’s Wedding. Zeci  de expozanți, profesioniști și creativi, așteaptă doritorii unei nunți de vis în incinta Aushopping din municipiul Satu Mare, în perioada 4-6 februarie.
O deschidere spectaculoasă a târgul de nunți Let’s Wedding, a avut loc azi în incinta Aushopping din municipiul Satu Mare. Târgul a ajuns în acest an la cea de a IV-a ediție, fiind primul eveniment de acest gen după o perioadă îndelungată.
Evenimentul este organizat de Mandi Tunde în parteneriat cu Party Service, Aushopping Satu Mare, Expo Industry Satu Mare. Târgul de nunți Let’s Wedding este deschis vineri, 4 februarie, de la ora 12.00 până la 20.00, sâmbătă – 5 februarie, de la 10.00 până la 20.00, iar ultima zi, respectiv duminică – 6 februarie, se va deschide de la ora 10.00 și va dura până la ora 20.00.
Organizatorii se așteaptă ca în acest an, „dacă nu din martie, sperăm că din mai”, să fie ridicate multe restricții, ca mai apoi evenimentele să se poată desfășura fără probleme.
„Pentru viitorul care ne așteaptă se aud de toate, dar făcând parte din AFIN, asociaţia care se ocupă de industria nunților și ne reprezintă pe toată țara, am primit o informație bună, că din martie, așa se pare că în anumite condiții se vor putea ține evenimente”, a spus Mandi Tunde, organizatoarea principală a evenimentului.
Cuplurile care sunt în căutarea organizării unei nunți impecabile au ocazia în acest weekend să își găsească într-un singur loc toate cele necesare, precum rochii de mireasă, bijuterii, invitații de nuntă, wedding planner, decorațiuni și aranjamente, costume bărbătești, locații de petreceri, cofetării, și multe alte servicii profesioniste.
„Suntem foarte bucurăși că se poate ține târgul, eu zic că toate miresele așteaptă un astfel de târg pentru că majoritate, în aceste locuri își găsesc cele mai multe serviciile de care au nevoie pentru nunta lor, având atâtea standuri diversificate” afirmă Mandi Tunde.
Sâmbătă, 5 februarie, începând cu orele 19.00, va avea loc o prezentare de modă în care DOR va veni cu o colecție de copii dedicată „prințeselor care transportă flori”, dar și o parte de seară, de cocktail, din colecția curentă a brandului.
„Este o bucurie pentru noi pentru că am reușit să venim la un eveniment după o pauză cunoscută de toată lumea. Anul acesta DOR aduce la târgul de nunți un concept de stand diferit, pentru că nu am vrut să intrăm în concurență cu ceilalți producători. Noi ne vom ocupa anul acesta de nuntași”, a afirmat designerul Cosmin Mureșan.

Cei care doresc să participe la târg au nevoie de un certificat verde sau măcar de un test antigen. La intrarea în sala evenimentului sunt puse la dipoziție măști pentru cei care nu au, dar şi igienizante.

FOTOGALERIE

 

20 comentarii

  1. Mircea Gobor Răspunde

    Sa-i pupati in partea dorsala pe nevaccinati ca numa asa iti da voi faliment ca paremi-se ca nu va trebuie banii nevaccinatilor leprelor.

    • Gioni R Răspunde

      Radu Țincu: Persoanele vaccinate, RISC de 4 ori mai mic să se îmbolnăvească de COVID19. Tulpina Omicron poate cauza REINFECȚIE chiar si dupa 3 luni de la trecerea prin boala datorata covid.

      • rrr Răspunde

        Aha! De aia e acum bolnav și în carantină tocmai dânsul cu tot cu boosterul lui???? Dr. Radu Țincu, medic ATI la Spitalul Floreasca, a mărturisit, vineri seară, în timp ce era în direct prin Skype în emisiunea Subiectiv de la Antena 3, că se află în carantină, acasă, după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2.

        • @rrr Răspunde

          Da, dar zice ca are simptome minore de raceala, nici cat gripa, si ce bine ca s-a vaccinat. Toata lumea stie ca nu fereste vaccinul pe toata lumea,de infectare, dar merita vazut ca majoritatea la ATI sunt nevaccinati.

    • Cosmin Răspunde

      La ce sa mearga nevaccinatii daca tot nu pot participa la eveniment in sine.

  2. Dani Răspunde

    Mirciulica ,tot nu ti-ai luat vacinul? Prostanelule!

    • Mircea Gobor Răspunde

      Tu esti etalon de comparatie pentru prostie. De la tine, in jos. Oligofrene.

    • Stalinskaia Răspunde

      După o perioada între 3 și 6 luni, riscul de reinfectare cu OMICRON creste, chiar dacă persoana respectivă a trecut prin boală. Același lucru este valabil și pentru persoanele care s-au vaccinat. În mod clar în acest an, producătorii de vaccinuri trebuie să ia în calcul o modificare a vaccinului pentru că până la urmă au trecut 2 ani de pandemie și au fost foarte multe variante virale și iată că noile variante apărute, nu mai răspund la fel de bine sistemului nostru imunitar.

  3. Vasile Răspunde

    Muistule miercuri am primit doza booster si azi stau in pat cu covid sami giugiulesti barzoiul cu vaccinurile tale .

    • Von Muchassen Răspunde

      Tu mintesti mai ceva ca si mine.!😁

      • Vasile Răspunde

        Daca esti prost de mic cand esti mare numa te joci .

        • Zgârci Răspunde

          Lațică! Ce credeai că dacă iei vaccinul booster în câteva zile ești superman. Trebuia să te gândești mai repede ca să aivă timp corpul tău să producă anticorpi, că văd că mintea e și prea “iute” pentru tine.

          • Vasile

            Zgarci (ca p… a) mi-am făcut busterul sa pot ieșii din tara ca altfel îmi expira certificatul covrig statul roman minunat mia dezbinat familia tați sunt plecați care pe unde și de doru lor mi-am băgat căcatu asta în mine. Sa pot mere li istit sa- mi vad copiii și nepotii(nu sunt capsunari și sparanghelisti) sunt ingineri chimiști asa ca ciocu mic.

          • Dr Haus

            Si este foarte recomandat 2 saptamani fara alcoooooool! Asa are organismul putere sa mobilizeze imunitatea si sa faca anticorpi, altfel ramane *amortit*.

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Vasile, nu te certa că nu ai cu cine! ăștia sunt niște zombi și sunt mândri că li se spune că ce treaba importantă înfăptuiesc. Ceri de la niște vite ca să-ți explice ecuația Schroedinger????
    Ia mai bine citește aici! Și atenție, avea doza booster făcută din octombrie!
    Soțul asistentei care a murit pe masa tomografului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce a căzut în propria locuință, spune că starea femeii era din ce în ce mai rea de la o zi la alta. Asistenta avea doza booster făcută în octombrie, nu cu câteva zile înainte de deces, așa cum erau informațiile inițiale.
    Soțul cadrului medical a făcut plângere penală împotriva spitalului pentru a se descoperi ce s-a întâmplat de fapt, iar la autopsie a reieșit că femeia era de fapt infectată cu COVID, a relatat bărbatul.
    Asistenta fusese testată antigen în ziua internării și ieșise negativ.
    Cam atat despre eficienta.😱🤮
    Ca să nu mai vorbesc de cazul medicului ATI de la spitalul Floreasca Radu Țincu, alt vocal vaccinist care acum a recunoscut că vaccinat inclusiv cu booster acum este în carantină fiind bolnav de covid.
    Sau de medaliatul cu aur la inele la Sidney 2000 Csollany Szilveszter, și el decedat recent de covid. primise boosterul în 28 octombrie. Întrebarea e cât mai trebuie în timp să-ți redezvolți imunitatea și cât ține pentru că se pare că nu ține decât o lună-două! Bine că le dați certificate ca să umble ca bezmeticii prin lume!
    Ăștia nu o să recunoască adevărul nici dacă îi scoate ochii! Pentru că nu pentru asta sunt remunerați. Drone trepanate, cum a spus unul pe aici.

    • Ăsta care tot nu intelege... Răspunde

      La creierul tau cat al unei râme si iq sub curul broastei, nu a ajuns informatia de acum un an ca nici un vaccin, (si multe altele) nu sunt 100 %???

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Măi cap de bostan! Dar nici chiar așa! medicul de la ATI mai și râdea în emisiunea de la TV că a participat prin skype că era pozitiv dar el lejer era la lucru! Nu știam că e un lucru haios ăsta! Dacă nu s-ar testa periodic nu se afla cî e pozitiv! Câți infectați poate avea acum pe conștiință? Și dacă un medic de ATI râde când i se spune ce a făcut atunci ce așteptări poți avea de la un om de rând???

        • Fixpix Răspunde

          Idem si cei trecuti prin boala.
          Doar unii din vaccinati pot raspandi virusul dar si ei mult mai putin cantitativ si in timp mai scurt.

  5. cetatean Răspunde

    Da de unde dracu le stiti voi pe toate astea ? Toti bombaniti verzi si uscate de parca ati fi virusologi,va certati ,va injurati degeaba :))) Sa fiti sanatosi !

    • @Cetatean Răspunde

      @Cetatean problema estem că nici cadrele medicale nu prea mai știu ce și cum!? Dar în afară către p@lime trebuie să degaje siguranță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.