Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Incidența COVID. Rata de infectare continuă să scadă în localitățile din județul Satu Mare

Incidența COVID. Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

În municipiul Satu Mare, astăzi, duminică, 13 februarie, se înregistrează o incidență de 15,3 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori, asta după ce ieri rata de infectare a fost de 16,6 la mie.

Scăderi importante ale incidențelor se înregistrează în majoritatea localităților din județul Satu Mare.

 

6 comentarii

  1. Dr Răspunde

    Minciuni! Creste alarmant numarul cazurilor! De ce ne mintiti? 800 cazuri pe zi minim, derbedeilor! Numai in jud SM asta.

    • ... Răspunde

      Eu zic sa te tratezi dar urgent!

      • K9 Răspunde

        Tu sa te tratezi, nu vezi ce vor sa faca : sa scape de cat mai multi pensionari, sa le ramana bani de speciale, etc.

      • Sâcă Răspunde

        Iar se reactivează veninul din corpul tău bolnav fustratule, bolnav …nu te poți abține, așai…..?

      • ... Răspunde

        https://www.libertatea.ro/stiri/de-ce-avertizeaza-cercetatorii-ca-nu-e-momentul-sa-credem-ca-pandemia-s-a-incheiat-lectiile-trecutului-3976531
        Citeşte întreaga ştire: Cercetătorii avertizează că nu este momentul să credem că pandemia s-a încheiat. Ce ne arată lecțiile trecutului

        • ... Răspunde

          Ți-am recomandat până acum prietenește să comentezi sub nick-ul tău. E chiar așa de greu? sau crezi că ești mai credibil? Nimeni nu e curios să citească link-uri lansate de tine sau de altul, indiferent asta de ce părere ai! Sau eștilătit la kilogram, pentru că așa se pare?
          Deci oameni buni @… fals este de părere că el nu are nici o părere dar copiază cu sârg părerile altor părerologi! Măi când te duci la votare te descurci singur în cabină ori și acolo ai nevoie de ajutoare? La nuntă câți au trebuit să-ți țină lumânrea neîndemânaticule? Bagă seamă că e ultima săptămână de pandemie! Prietenii știu de ce! Ce vei face? Dacă nu vrei să mori de foame te înrolezi? Cât de retardat mai poți fi??? Găsește-ți altă preocupare asta până poți tu alege singur și nu alții peste capul tău! Pentru că altfel nu sunt sigur că îți va plăcea ce vrei primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.