Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

O sătmăreancă de 53 de ani a pierdut lupta cu COVID-19

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 30538 îmbolnăviri și 796 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 71 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat patru decese, două paciente de 81 și 85 de ani la Spitalul Municipal Carei, un pacient de 86 de ani la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș și o pacientă de 53 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 246920 teste, din care 184 realizate în cursul zilei precedente (4 teste RT–PCR și 180 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 14 februarie 2022, se află 3181 persoane izolate și 325 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 14 februarie 2022:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 149, din care 19 cu prima doză și 96 cu doza booster (de consolidare);
– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriul Spitalului Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad);
– cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
– vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
– numărul total de persoane vaccinate: 132.789.

În perioada 13.02.2021, ora 07:15 – 14.02.2022, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 3662 persoane, dintre care 223 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 3439 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

14 comentarii

  1. A. Petre Răspunde

    La Arad un tânăr de 25 de ani, nevacinat a decedat de Covid 19.

  2. Altu Răspunde

    Pe când un titlu “Astăzi au pierdut lupta cu ,cancerul n persoane,dintre care copii, tineri,etc” , sau ” În accidente au murit azi n persoane”, “Au pierdut lupta cu viața la locul de muncă n persoane”. Cu ce decesele legate de covid sunt mai importante.

    • ... Răspunde

      @Altu, lasă-i. În curând se reconfigurează din temelii prioritățile. Dar de starea de urgență nu scăpăm. Cred că înțelegi la ce mă refer. Toată trupa asta veselă care ne-a băgat în încurcătura asta majoră e mai ceva ca un black hole!

      • @ 3 puncte rîioase Răspunde

        Iarasi te manîncă? Borîtura de prostii si scărpinatul nu agiută….. Nici măcar un transplant de creier la tine!

        • ... Răspunde

          Recunosc sunt un vierme, trecut prin boala, fac pe vaccinatu să sap din interior credibilitatea oamenilor in vaccin si sistem. Dar simt o nevoie psihică demonică, să fiu împotriva vaccinării, nu contează câți mor… 😀😁😀

          • ...

            Tu să recunoști ce faci tu așa pe persoană fizică, bine? Deocamdată definiția de vierme este perfectă pentru tine falsule! Găsește-ți o preocupare utilă asta până nu vine Putin peste tine și te trimite la ceva gulag. Se știe că are oroare pe cei care întind mâna la pomană.

        • ... Răspunde

          Te rog abține-te degeneratule! Ești exasperant de execrabil tu u toate postările în numele meu sau lka adresa mea! Fals retardat, handicapat! Marș la cocină lângă porci unde ți-e locul! Nu spun să-ți fie rușine pentru că nu cunoști sentimentul. Asistat social ce ești! Și când mă gândesc că ești plătit și din taxele și impozitele mele… Nu meriți nici kkt în gură!

          • ...

            Mă scuzați că mi-am iesit din fire, sunt cam nervos, mi s-a terminat stocul de ethnobotanice! 😬😘😬 Iar vodca ieftină nu ajută…

          • ...

            Tu știi galsul că tu consumi astfel de mizerii. În loc să-ți utilizezi energia ca să-ți bați joc de mine ai putea să faci ceva pentru spcietate. problema ta este că nu ești în stare de așa ceva. Ești un gunoi genetic.

    • Golf Răspunde

      Sau au murit următorii dozați cu dozele x, y și z.

      • Statistics Răspunde

        Tu ăsta scăpat de programul Rabla, ai atáția neuroni să dai niste numere :morți covid VS vaccin?
        Gândirea si argumentele tale nu fac 2 bani virtuali… 🙁🙄🙁

      • damaigreu Răspunde

        Nu m-ar mira sa fi murit vreo 3 vaccinati. Oricum nu le tine nimeni evidenta

    • @ Altu-imbecilu Răspunde

      Deocamdata este boala incurabila, ceva prelungiri se pot obtine in cel mai bun caz,
      nu se poate deocamdata rezolva cu un vaccin ca impotriva coronavirusului. Cu toate ca vaccinul ARN a fost dezvoltat incepand din anii 2000 ca solutie oncologica, si chiar functioneaza, este greu accesibil deoarece trebuie facut special pentru fiecare persoana in parte, si costa multi bani si timp.
      Dar tu si gasca de antivaccinisti precum si cei speriati de voi, oricum nu l-ar folosi, mai bine crapă…

      • damaigreu Răspunde

        In loc sa te bucuri ca am scapat de covid fara sa ne vaccinam. Ce vina avem noi daca vaccinul nu a avut efectul promis? Sau ca sunt multe tari care au scapat de covid pe cale naturala, ma refer la tarile cu rata mica de vaccinare , cum e Romania. La noi chiar daca s-ar fi vaccinat toata populatia, am fi avut mai multe decese decat tarile din vest. Se stie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.