Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Prefectul Radu Roca anunţă: Cort şi toalete ecologice în vama Halmeu

Prefectul Radu Roca a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, că la vama Halmeu va fi instalat un cort şi vor fi duse toatele ecologice.

“Am constatat o lipsă a toaletelor ecologice, am constatat o lipsă a organizării, că vine lumea şi vrea să dea o apă minerală la cei care trec prin vamă şi de a asigura asistenţa sanitară în cadrul publicului. Am luat legătura cu o firmă care închiriază toalete şi în cel mai scurt timp, mâine, vom duce aceste toalete. În colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare, care are în inventar două conturi mari, unul să ne ajute să îl montăm în Halmeu pentru a ne asigura şi a feri acele produse de intemperii. Toată această activitate de ajutor şi de sprijin a perosanelor care intră la Halmeu va fi sub coordonarea Cruruii Roşii şi îi mulţumesc doamnei director Rodica Borlan”, a spus prefectul.

Potrivit acestuia, la Petea şi Urziceni timpii de ieşire din ţară au crescut, deşi se lucreză pe 6 benzi la ieşire şi cinci benzi la intrare la Petea şi pe câte trei benzi la Urziceni.

“Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura celor două puncte”, a mai spus prefectul.

Conform evidenţelor prezentate, până acum au fost 61 de solcitanţi ai statutului de azilant, iar 30 au ajuns la centrul de la Şomcuta.

10 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Toalete abia mâine ? Vai de capul vostru … dacă vine războiul și la noi , sunteți primii la Petea .

  2. sss Răspunde

    Deci, avem dreptul sa ne c.a.c.a.m. in vama numai in caz de razboi ! Rusine ca pana acum nu v-ati gandit si tineti oamenii cu orele la bariere !

  3. c-block Răspunde

    Ca să citez pe cineva “Roca vine de la de roci, nu de la róka”. Atât am vrut să zic.

  4. TOALETĂ SUNT EU ..ROCA..PREFECTUL Răspunde

    A venit nulitatea de Roca un retardat mintal să ne spună că nu sunt toalete în vamă..păi bă boule..sluga lui Govor..nu erau nici acuu o lună..nici acuu un an..bă oligofrenule ce nu stii nici să citești mă tzarane..păi te bag înapoi în mată că ne era mai bine fără tine pe lumea asta..IDIOTULE..pai mă slugă..până ieri erai fără loc de muncă mă și acuu te trezești reprezentantul pulii în teritoriu..mă cacatule ce ești și faci poze la Carei..că vezi doamne a zis Gazeta lui Govor penalul că tu ai făcut ai dres..ai făcut poze bă handicapatule în rest nimic..i-ai zis primarului să se ocupe..du-te dracului MĂGAR..

  5. …..?….?…… Răspunde

    Radu roka si Govor sunt niste opincari imputiti.

  6. Profesor Răspunde

    Felicitări domnule prefect!

  7. Pbeata Răspunde

    Nici macar nu a fost la Halmeu . Doar subprefectul a fost o tura rapida duminica seara dupa ce si-a revenit de la cheful de sambata . Vai de capul lor .
    P.S. – luni seara a aparut si fotomodelul de la PNL .

  8. Bogdan Dumitraș Răspunde

    L-a trimis pe Romeo Pop după hârtie igienică la toaletele ecologice

  9. Rodica Batin Răspunde

    Vai de capul vostru! Bine zicea cineva ca, daca ajunge razboiul si la noi, voi veti fi primii la iesirea de tara! Aveti reflexe intarziate ca sa nu mai spun altceva…Unde ati fost atatea zile? Trebuia inca din 24 februarie sa luati masuri, dar voi v-ati petrecut weekend-ul chefuind. Dar sa iesiti in fata presei, stiti! Iar articolul e de toata jena! Angajati personal care sa stie limba romana!!! Voi, astia de la presa sm, ati citit ce ati publicat?

  10. Vasile Răspunde

    Astia care vorbiti urat sunteti pusi sa comentati de te miri cine.Bine ca a facut omul toalete..macar a facut..In ziarul asta se comenteaza la orice..ca e bine ..ca e rau..nicicum nu-i bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.