Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Radu Roca propus prefect în locul lui Mircea Govor

Fostul viceprimar al municipoului Satu Mare,Radu Roca, a fost propus prefect în locul lui Mircea Govor, din partea PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Govor, a declarat, pentru PortalSM, că decizia a fost luată după ce el a fost respins de către premierul Nicolae Ciucă.

“Până azi am aşteptat să fiu numit eu prefect. La ora 12:56 m-a sunat preşedintele Marcel Ciolacu să fac o altă nominalizare deoarece premierul Nicolae Ciucă a refuzat numirea mea, au fost criterii politice, nu altceva. Am vorbit cu colegii mei din comitetul judeţean şi l-am propus pe Radu Roca, colegii mei au confirmat acest lucru”, a spus Mircea Govor.

Amintim că PSD Satu Mare a votat, la finalul anului trecut, ca propunerea partidului pentru postul de prefect al judeţului Satu Mare să fie Mircea Govor, însă premierul Nicolae Ciucă nu a fost de acord cu acest lucru.

26 comentarii

  1. Mircea Gobor Răspunde

    No domnu Tămăş degeaba ti-ai facut sediu nou ca n-o sa te bucuri prea mult de el ca te schimba astia de la prefectura. Lasa ca bugat ti-o fo.

  2. c-block Răspunde

    MC Ghiocel.

  3. Mustata Răspunde

    Stai tu linistit ca are post asigurrat de unguri si daca-l dau jos de pe fotoliu de prefect

  4. România reală Răspunde

    ….

  5. George Răspunde

    Și visul marelui Mircea Govor s-a spulberat,parțial…..era el calare pe situație, pe toți și pe toate așa cum trebuia, dacă scaunul era sub fundul lui….dat nici așa nu este rău…Roca este omul lui de casa și nu ii va ieși din cuvânt …..are și un pic de școală, făcut la vremea ei !!!:)))….hai sa fie într-un ceas bun,roca ii băiat bun și ascultător….vom trăi și vom vedea cum va evolua instituția prefectului cu el la butoane!!!…

    • Veterinarul Răspunde

      Un libidinos, să se ducă cât mai repede sa.nu facă jocurile finanțatorilor de partid,in apropiatele licitații de Circumscripții Veterinare.Cat mai putem suporta toate mizeriile făcute de clasa politică?

  6. România reală Răspunde

    Nu știu de ce mi-ați șters comentariul că referitor la mustață eu așa știu că așa se zice la cea referitoare la adormit în fotoliu la ședințe tot așa e din folclorul sătmărean. Dănsul nu face. Deci tocmai e bun în post! Așa că nu pricep de ce ați șters! Plus că în alte dăți când se înjura la greu prin comentarii ați lăsat așa cum era! Și eu am primit destule! Deci cum e treaba mon cher? Sau ați primit un telefon să luați măsuri? Dumnealui sigur nu a fost pentru că îl cunosc personal prea bine, numai mentorul putea fi sau ceva asemănător. Așa că e bine să știm și noi că pe al cui stat de plată sunteți.

  7. mihai Răspunde

    Vai de capul vostru, voi astia de la psd, din lac in put. Il scoateti pe resapatul asta libidinos sa il puneti sa ii dea lui militarii onorul????????? Vai de pl voastra de partid de dugheana ce sunteti, toti la cheremul ospatarului sef! V-o ajutat o data prim ministrul ca nu l-o numit pe ospatar, acum voi stati il lasati tot pe ala sa isi puna pe cine vrea el. Sunt curios, cabinetul va fi tot ala, faimos?

  8. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Bravo PSD!

  9. Admin Răspunde

    Va rugam sa va exprimati civilizat si sa nu abuzati de faptul ca va lasam sa va exprimati liber. Totusi, comentariile cu cuvinte obscene vor fi sterse!

    • ... Răspunde

      Bine. Atunci vă rog respectuos să fiți la fel de pretențioși când se înjură și cu alte ocazii. Pentru că cel puțin eu am încasat mult-mult peste măsură și nu am observat din partea redacției nici un fel de comportament sensibil, gingaș ca acum! Fiți consecvenți!

    • Driver Prima Răspunde

      [Comentariu sters pentru injurii]. La urmatoriul comentariu de gen, vom fi nevoiti sa iti blocam accesul la site si pe vei putea exprima liber pe siteul tau. Admin.

      • Mnezo Răspunde

        Blocheaza ca numa asa iti ramane voi si fara astia putini care mai intra pe aici strict pentru a lasa comentarii. Ca de “ziarul” vostru crede-ma ca nu e absolut nimeni curios.

  10. John Doe Răspunde

    Govor se poate retrage in muzeul fosilelor comuniste.

    • c-block Răspunde

      Govor tot comentează că politic a fost faultat dar uită niște aspecte “mărunte”. Unu la mână prefectul este reprezentatul guvernului, deci e post politic și doi la mână nu Ciucă refuză ci Govor nu capătă certificatul ORNISS necesar pentru post. Nu știu dacă contează prea mult dar dacă e să alegem oricine e bun mai puțin el. Părerea mea. Cine nu mă crede să-și aducă aminte de niște episoade când el și Ștef erau la butoane la județ.

      • Eugen Răspunde

        Bine spus…..doar ca pe Govor il doare fix in pix ce parere au cetatenii urbei despre el, cat timp isi poate aranja ploile cu conducerea judetului/municipiului, banul vine toata lunea ii multumita,doar pulimea, adica noi, trebuie sa fim tinuti in corzi cu intentii bune si pregatiti pentru alegerile din 2024!.

  11. INFRACTORII Răspunde

    Apropo, nu avea cum sa primească un infractor certificat ORNISS, deși țara este condusa de mafioți. Ar fi fost prea scandalos, toată presa ar fi sărit în sus. Plus mare atenție, cine se aseamănă se adună. Apoi fostul ministru al apărării, nici el nu-l primea la câte o făcut. Apropo Roca, vezi că și Avram o avut de suferit tocmai pt șeful tău Govorache. Așa că atenție.

  12. Satmarean Răspunde

    LES i-a fost ministru lui CIUCA .

  13. JOHN Răspunde

    sunt curios ROMEO POP pentru cine va avea de suferit !?

    • ;)))) Răspunde

      …..senzatie v-a fi cu Romeo Pop,sa vedeti inteligenta intruchipata a PNL,cum de altfel tot staful lui Cozma Adrian….)))))))))

  14. Adrian Răspunde

    Chiar așa, dar de brontozaurul de la PNL-Romeo Pop , numit subprefect, ce ziceți? În afară de faptul că e o fosilă comunistă, cu o singură „calitate”: pupător al zonei dorsale a deputatului Cozma?!

  15. xpert86 Răspunde

    Daca Roca va face jocurile lui Govor in calitate de prefect vor ajunge amandoi de mana la DNA!!!! Speram ca de data asta sa numai scape Govor!!!!!

  16. Ioan Răspunde

    Romeo Pop? Domnule prefect, Roca, ai grijă de el! E expert în înregistrări cu telefonul și apoi șantaj cât încape!
    Posibil să fie și turnător la Secu”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.