Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Radu Roca: Sunt prefect sub sigla PSD, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor

Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Roca, a declarat, astăzi, după ce a preluat mandatul de reprezentant al Guvernului în teritoriu, că ,,va fi prefectul tuturor sătmărenilor”. 

,,Sunt prefect sub sigla PSD, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor”, a declarat Radu Roca, după ce a depus jurământul și a preluat, în mod oficial, mandatul de prefect al județului Satu Mare.

„Este o zi deosebită, atât Instituției Prefectului cât și locuitorilor județului Satu Mare. Este o zi specială pentru mine deoarece funcția de prefect este o demnitate publică, onorantă cât și responsabilă. Mulțumesc colegilor mei de partid pentru încrederea acordată, mulțumesc președintelui organizației PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru propunerea onorantă de prefect al județului Satu Mare, mulțumesc pentru votul acorda, mulțumesc președintelui Mircea Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu și întregii echipe din conducere pentru sprijinul acordat”, a precizat Radu Roca, noul prefect al județului Satu Mare

Noul prefect al județului Satu Mare, a asigurat că va fi implicat și responsabil și că se va implica pentru ca investițiile ,,să se materializeze în parametrii corespunzători”.

„Funcția pe care o ocup astăzi este politică, sunt prefectul județului Satu Mare sub sigla Partidului Social Democrat, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor locuitorilor județului Satu Mare, indiferent de naționalitate sau apartenență politică. Vă asigur că voi da dovadă de implicare, de responsabilitate și instituțional aș dori să fim mai deschiși către cetățeni în slujba cărora lucrăm și vom fi mult mai deschiși față de primari, față de Consiliul Județean pentru că obiectivul nostru este comun, dezvoltarea județului Satu Mare. Mă voi implica împreună cu echipa de la Instituția Prefectului personal ca investițiile să se materializeze în parametrii corespunzători. Implicarea va fi a tuturor la fel, de la prefect până la ultimul funcționar din Instituția Prefectului. Noi trebuie să fim foarte deschiși și foarte transparenți”, a adăugat prefect județului Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Ghita Răspunde

    Mare grijă domnule Roca cu șarpele turnător Romeo Pop, trompeta lui Cozma!!!

  2. Adi Răspunde

    Am trăit-o și pe asta GRAJDARU subprefect .
    Rușinea rusinjilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.