Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Război în Ucraina. 137 de morți și 316 de răniți, în prima zi

Război în Ucraina. Președintele Zelenski a transmis, dintr-o locație neprecizată, că se află în Kiev și că grupuri de sabotori au intrat deja în oraș.

Îndeamnă cetățenii să reziste și actualizează numărul victimelor, după prima zi de conflict la 137 de morți și 316 răniți.

Mai multe explozii au fost auzite în Kiev la primele ore ale dimineții. Inițial, autoritățile ucrainene au anunțat că este în desfășurare un atac cu rachete asupra capitalei, dar alte surse oficiale au spus ulterior că exploziile care se aud sunt cele antiaerienei ucrainene, care încearcă să intercepteze aceste rachete.

 

 

24 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Haideți sa ii sancționăm si noi pe ruși , nu mai alimentați la LUKOIL!!!e benzinărie rusească!!

    • Golf Răspunde

      Nu uita că și ucraina ne este dușman. Vezi istoria. Poate după ce temină rușii cu ei n-i se va face și nouă dreptate. Poate o să zboare și câteva rachete pe la deveselu, cotroceni și parlament.

      sua și nato nu au ce căuta la granițele Rusiei așa cum Rusia nu are ce căuta la granițele sua.

      Observ că narațiunea covrig a murit, acesta este și unul din motivele a ceea se întîmplă acum.

      • ... Răspunde

        Mai ții minte când spuneam că vine în curând tratmentul cu aerosoli cu praf de pușcă și tratamentul ambulatoriu cu injecția subcutanată cu plumb? Și că va face minuni?
        Ucraina a inventat pogromul. Naziștii nu erau pe nicăieri când ei făceau ce făceau cu evreii de prin părțile lor. Că naziștii au dus asta din păcate la culmi nebănuite e altă treabă. E o amestecătură grozavă la ei și prea se bat cap în cap. Apoi nici unul nu cedează. Nu are cum să funcționeze așa. Dar nici ce fac rușii nu e în regulă. Adică bați la ușa vecinului că zici că te deranjează și îi transmiți felicitări în acest hal???? Păi ce ar fi dacă toți ar face la fel? Și la urmă din păcate suferă omul simplu.

        • Golf Răspunde

          Păi după ce anul trecut sua cia a încercat să dea o livitură de stat în belarus, Rusia a spus niet, atât, aici noi facem legea. sua a dorit războiul pentru a distrage atenția de la multele probleme cu care se confruntă în interiorul ei și de la frauda plandemiei covrig și Rusia știe asta și au ales să intre în joc. Probabil ucraina se va împărți în mai multe regiuni iar Rusia își va construi astfel zone tampon la granițele sale și își va face afecerile cu China.

          • Alex

            “…” Și “Golf” voi ori sunteți de la portalsm sa incitați la ura ori niste Troli produși că văd că și pe tema Covid sunteți experți și pe tema Ucrainei.Sau niste pensionari obosiți care le-a mers “bine” pe vremea comunismului.Oricum sunteți PATETICI

          • concluzie

            Golf ăsta este un nemernic, un trol rusesc, iar ,…, este un frustrat incurabil.

      • Banzinaru Răspunde

        Vad ca apar din ce in ce mai multi imbecili cu propuneri de genul sa “sanctionam rusii”, “nu mai alimentati de la lukoil”. E rau cand ai mai mult aer in loc de creier, in cap.

  2. ombre Răspunde

    in razboi mor oameni nevinovati, copiii, batrani,nici in razboi nu tragi in spitale salvare si sanitarii cu insemne speciale, dar la rusi nu conteaza,ei se cred mari si tari,grandomania lui Putin e greu de stopat,mai suparator este ca nu exista oameni cu curaj intre rusi care sa-l scoata de la pupitrul de comanda,cu mintea lui bolnava poate oricand sa actioneze si un razboi nuclear!

    • Golf Răspunde

      Propaganda mass mediei corporatiste spune exact ce spui tu. Oare cine pe cine se copiază 🙂

      • ... Răspunde

        @Golf, asistăm la invazia jumătăților de adevăr. Asta de ambele părți. Asta ne-a dus la starea actuală. Totuși nu trebuie uitat momentul în care i s-a propus la modul teoretic Ucrainei și Gruziei aderarea la NATO. Parcă prin 2007 sau 2008. Absolut deplasate propuneri! Asta e când cineva din cucurigu se joacă de-a Napolean și de-a James Bond iar lumea suportă consecințele! Totuși remarc că totul a pornit în jos pe povârniș în momentul alegerii lui Prea-adormitul de Alzheimer Bidon. Se știe prea bine biznisul lui Hunter Biden cu Ucraina. Cine știe ce mai e acolo și nu se vrea să se afle!? Dar mă rog, noi ce vină avem????
        https://en.wikipedia.org/wiki/Hunter_Biden

        • Golf Răspunde

          Citez:

          “În ciuda ştirilor alarmiste, ceea ce face acum Rusia nu este un atac la scară – aşa cum indică media occidentală – ci unul mult mai pervers. Pe de o parte Rusia îşi bate joc de întreaga „investiţie” în securitate făcută de Ucraina. Ţintele predilecte ale atacurilor punctuale au fost, culmea, echipamentele de „ultimă oră” cumpărate de ucrainieni de la americani. Pe de altă parte, ceea ce vedeţi acum este o destabilizare severă a ţării. Acum aţi văzut exploziile fizice, dar staţi să vedeţi exploziile informaţionale.

          Ucraina este unanim considerată maşina de spălat bani a Americii. Nu mă îndoiesc că, în scurt timp, vor ieşi la suprafaţă informaţii fabuloase legate de afacerile făcute de americani în Ucraina. De asemenea, multe dintre secretele laptopurilor lui Biden junior vor vedea lumina zilei. Cel mai probabil, aşa cum estimam la începutul acestui an, Biden nu-şi va termina mandatul.”
          https://trenduri.blogspot.com

  3. Geza Răspunde

    Tăceți dreaqu de specialiști !!!

  4. ... Răspunde

    @Alex, asta e trista realitate. Eu nu am ce face dacă tu treci prin viață fără să observi ce-ți scoate ochiul. În istoria omenirii au fost niște granițe trasate mai mult de musai că nimeni nu știa ce să facă cu teritoriul respectiv. Cam așa e și Siria de după desființarea Imperiului otoman. Rezultatul se cunoaște. În rest ucraineenii sunt un pic, dar doar foarte un pic mai europeni decât rușii. Valabil asta pentru partea vestică a țării. Că estul a fost populat mai mult artificial cu ruși și alte naționalități cu forța de muncă din Donbas de pe vremea URSS. Ăia numai ucraineeni nu sunt, așa că normal că duc dorul URSS. Nu știu unde i descoperit patetism la mine. Du-ta la Halmeu să vezi cu ochii tăi.

  5. ... Răspunde

    @Alex, și încă un lucru. Vezi ce spune celălalt – Bashar al Assad- despre care pomeneam cu granița făcută ex burtis la vremea respectivă! Oare de ce?
    https://adevarul.ro/international/in-lume/bashar-al-assad-saluta-invazia-ucrainei-corectare-istoriei-restabilire-echilibrului-ordinii-internationale-1_6218d0195163ec4271706790/index.html

  6. Viktor Korbán Răspunde

    Ce de clone orbaniste pe-aici!
    Un golf idiot și …, doi nemernici frustrați!
    Marș in plm!

    • Viktor Korbán Răspunde

      Ma duc sa mi-o bag in scorbura, are cineva niste vazelina sa nu mi-o zgarii prea tare in scoarta?

      • Gabor Răspunde

        Depinde ce tip de “vazelina” vrei, adica in care directie ai de gand s-o folosesti? Pe intrare sau pe iesire?

  7. . Răspunde

    nu stiu de unde va luati voi informatiile si pe ce lume traiti dar ma sperie retorica asta

    • Feic Niuz Răspunde

      De la CNN si restul teveurilor de propaganda sua. Ei au “ajutat” la escaladarea situatieie ca in continuu bagau la nesfarsit aceleasi minciuni.

  8. pentru @concluzie Răspunde

    Deschide ochii și observă realitatea. Atât. Iar dacă nu vrei poți aplauda absolut orice dorești. Tu crezi că îmi convine că iar am dreptate? Eu sunt de școală veche și care a văzut multe, unul din ăla care nu înghite găluști lansate de alții. Nu e de bine deloc ce se întâmplă.

  9. Avut Răspunde

    Aceeași analfabeți funcționali care erau experți epidemiologi sunt acum experți în conflicte internaționale…
    Nu știu cum dracu aveți timp sa stări pe portalsm cu atâtea specializări…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.