Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Primarul Kereskenyi, replică pentru Cozma: Are memoria scurtă!

Primarul Kereskenyi Gabor i-a răspunsul deputatului PNL Adrian Cozma printr-o postare pe facebook, după ce parlamentarul a spus că solicită primăriei să cumpere hotelul Dacia de la statul maghiar. 

Răspunsul primarului Kereskenyi:

“Memoria domnului deputat Adrian Cozma e scurtă. În ianuarie 2014, fostul primar a cerut ministrului Culturii de atunci, membru PNL, să exercite în numele statului român dreptul de preemțiune privind cumpărarea hotelului Dacia, dar propunerea sa a fost respinsă categoric. Dacă azi hotelul nu este în proprietatea statului român, este vina PNL. În 2018, proprietarii imobilului au vândut acțiunile la firma Dacia SA, nu clădirea, astfel că nici Primăria și nici Statul Român nu puteau să se folosească de dreptul de preemțiune. Adrian Cozma uită cine a distrus și vândut Hotelul Dacia: colegii lui de partid. În 2017, Vasile Țânțaș a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru distrugerea hotelui Dacia. Și o ultima precizare: Dacia SRL, proprietarul hotelului, a plătit în 2021 un impozit majorat cu 500%. Iar o veste bună este că Dacia SRL a obținut autorizația de construcție pentru mult așteptata reabilitare a imobilului. Cât despre voința sătmărenilor, conform unor sondaje realizate anii trecuți, marea majoritate a locuitorilor municipiului își doresc ca Dacia să redevină hotel și restaurant, nu sediu de instituție publică. În loc de incitări și învrăjbiri pe teme etnice, așteptăm din partea domnului deputat să-și țină promisiunea de a reduce prețul carburanților, curentului, gazelor și RCA. S-a terminat cumva pizza și ceaiul la Petea?”, a scris edilul.

Citeşte şi:

10 comentarii

  1. Palinko mic dejun Răspunde

    De unde stii tu ma gabor de ceai si pizza la petea? Vizitezi des budapesta pentru intalniri cu orban?

  2. Marius Răspunde

    Fasi Gabor, nu mi-ai fost drag niciodată că înafara de nimic un orașul ăsta nu ai făcut nimic….da amu ai dreptate și drept urmare…seretlek!😘

  3. Covidu’ Răspunde

    Gabor Ganoras.. dai cu tamplarul de podea 😂

  4. Ioana Răspunde

    Domnul Cozma sa vada de facturi, carburanti, pensii speciale. Sa nu faca doar gargara si promisiuni. De astea ne-am saturat! Cit despre Hotelul Dacia, ok sa-l renoveze cine e in stare!

  5. logica Răspunde

    Adevarul doare…

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Bine punctat primare. Bravo.

  7. Gina Răspunde

    Nu doar memoria ….. mai are și altceva destul de scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.