Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Tinerii care au părăsit centrele de plasament se întâlnesc la Muzeul Județean Satu Mare

Muzeul Județean Satu Mare va găzdui, în acest weekend, evenimentul „Mintea independentă”, organizat de Asociația Eliezer.

Concret, tinerii care au ieșit din centrele de plasament se vor întâlni sâmbătă, 26 februarie, între orele 10-12, la Muzeul Județean Satu Mare, cu scopul de a discuta despre modul în care au reușit să iasă cu bine din sistemul de protecție și să se integreze în societate, dar și despre realizările pe care le-au făcut.

Așa cum un părinte dedicat creșterii și dezvoltării unui copil poate avea un impact semnificativ în viața copilului, în mod asemănător colectivul Asociației Eliezer dorește să pună o piatră la temelia noii vieți a acestor tineri.

„Cine își dorește să sprijine acest eveniment sau să asculte mărturiile  unor tineri care au ieșit din sistemul de protecție și s-au realaizat sunt bineveniți”, a afirmat președintele asociației, Varga Anton.

Asociația își dorește să lanseze o rază de speranță următoarei generații de copii orfani.

„Nu toți suntem binecuvântați cu părinți, dar putem fi binecuvântați cu sprijinul dumneavoastră. Dacă nu avem alte mijloace să îi ajutăm să le arătăm prin prezența noastră că ne pasă. Dumnezeu acționează prin oameni, pe pământ, alegeți să fiți unul dintre ei. Vom fi onorați sa fim împreună la acest eveniment”, au transmis cei de la Asociația Eliezer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.