Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Podul de la Seini-Pomi a fost finalizat!

Podul de la Seini – Pomi, care face legătura între județele Satu Mare şi Maramureș, a fost finalizat. Noul pod a fost traversat deja de câteva autoturisme.

Prin acest pod se face legătura între Seini și Pomi, primul realizat peste Someș după anul 1989, o nouă cale importantă între județele Maramureș și Satu Mare.

,,Podul Seini-Pomi are o lungime de 180 de metri, din care 100 de metri sunt peste luciul de apă, o lățime de aproape 8 metri (are două benzi rutiere, câte una pe sens, și trotuare – putând fi tranzitat și pietonal și cu bicicleta).

Lucrarea este foarte importantă, fiind sigurul pod peste Someș pe o distanță de peste 70 de kilometri (cele mai apropiate fiind podul de pe DJ 193 de la Ardusat, aflat la aproape 19 kilometri de Seini, și podul Decebal din Satu Mare, de pe DN19, situat la peste 55 de kilometri de Seini)”, se arată în descrierea video-ului postat pe Youtube de cameramanul Alin Lauran.

Video AICI (realizat de Alin Lauran)

4 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Sa vedem cand o sa fie dat in utilizare.

  2. Nyznaiu Răspunde

    Primul realizat peste Someș după anul 1989 ?
    Da podul de pe cintura satmarului ii peste Amazon?

    • GemeZamfirescu Răspunde

      👍

      • Flaviu Răspunde

        Am vazut si eu știrea ca sa deschis,lucrez in Medieșu aurit ,sa nu mai trec prin traficul de pe botizului,economic ,decebal … Aveam o intalnire importanta si am vazut la voi ca sa deschis podul si am mers prin seini sa trec in pomi,surpriza podul inchis. Minciuna cu podul ,nu mergeti pe acolo e inchis ,mia stricat 30 minute din viata .aveti stiri de cacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.