Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Un nou deces cauzat de COVID la Satu Mare. 65 de vaccinări în ultima zi

Un nou deces cauzat de COVID la Satu Mare. Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 31118 îmbolnăviri și 807 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 96 cazuri noi de îmbolnăvire și s-a înregistrat un deces, un pacient de 86 de anoi la Spitalul Municipal Carei, persoană cu multiple comorbidități.
Până în prezent au fost efectuate 251323 teste, din care 243 realizate în cursul zilei precedente (121 teste RT–PCR și 122 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 20 februarie 2022, se află 2209 persoane izolate și 317 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.
Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 20 februarie 2022
– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 65, din care 15 cu prima doză și 43 cu doza booster (de consolidare).
– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriul Spitalului Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad)
– cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural.
– vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525
– numărul total de persoane vaccinate: 132 924.

 

7 comentarii

 1. Altu Răspunde

  Bine că ține-ți blocată o sală de sport la Avram Iancu pt 2 injectați pe zi. Bine că sunt bani pt toate prostiile,dar de sănătatea copiilor nu vă interesează. De un an nu au mai făcut sport. Să vaccineze oile la veterinar,sau în sediul primăriei,al prefecturii,la miliție, pompieri,etc. Nu trebuie luat dreptul la sport al copiilor, și așa i-ați sufocat cu cârpele voastre.

 2. Vlad Tepes Răspunde

  Eu observ ca de citeva zile se tot anunta persoane decedate , din cauza covid ,
  ” cu multiple comorbiditati “.
  Pina nu demult parca era o adevarata satisfactie pentru fauritorii de stiri sa mentioneze ca decedatii erau ” nevaccinati ” .
  Ce s-a intimplat de s-a schimbat macazul stirilor ?
  Sa fie oare toti decedatii “vaccinati ” ?!
  Altfel ar fi o fractura de logica…

  • Altu Răspunde

   @Tepes,bucuria lor e când anunță ” tânăr nevaccinat și fără comorbiditati a murit de covid”, atunci au orgasm. Așa ca fapt divers urmăriți pe worldometer statisticile globale, foarte interesante,mai ales cele despre pandemie. Verificați statistica despre infectări și decese covid, țări puternic vaccinate vs cele puțin vaccinate, și veți avea mari surprize. Cazul Israel e cel mai grăitor.

  • AziNu Răspunde

   Sunt vaccinati majoritatea

   • AziDa Răspunde

    Pentru idiotii care nu inteleg, a fost clar explicat mecanismul care cica va da dreptate, dar e o simpla chestie matematica. Dar voi nu intelegeti si nici nu vreti.
    Pt voi explicatie nivel 8 ani ;
    Cu cresterea vaccinatilor creste numarul celor care cad in zona celor la care vaccinul nu este eficient ,toata lumea stie ca nu este 100%
    dar creste si numatul celor cu comorbiditati, imunodeficiente dar care nu supravieyuiesc infectarii.
    Explicatie nivel 5 ani :
    Daca se vaccineaza toata lumea intr-o tara, statistic iese :
    2% din vaccinati au murit, si nici unul din nevaccinati. Deci castiga nevaccinatii?

 3. Josef Mengele Răspunde

  Vând ceapă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.