Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Adrian Cozma: ,,Creșterea porcilor în gospodării nu trebuie îngrădită în niciun fel’’

,,Creșterea porcilor în gospodării nu trebuie îngrădită în niciun fel’’, spune Adrian Cozma. Deputatul sătmărean mai spune că fermierii trebuie să aibă posibilitatea să crească porci în gospodării, altfel tradiția tăierii porcului de Crăciun ar putea deveni doar o amintire.

Redăm, mai jos, declarația făcută de Adrian Cozma:

,,Porcul de Crăciun din rase autohtone produs de gospodăria țărănească va deveni doar o amintire, dacă nu facem o lege, care să dea posibilitate fermierilor să crească porci în gospodării. Sigur, respectând normele sanitar-veterinare.

Să nu uităm că importurile de carne de porc au ajuns la un nivel foarte ridicat, iar această producție vine tot din Uniunea Europeană. Noi trebuie să sprijinim producția internă și fermele de familie’’, a declarat deputatul sătmărean.

Declarația completă, în videoul de mai jos:

 

10 comentarii

  1. Pupӑzӑu Răspunde

    Daca gio baidӑn si boris gionsӑn, unu cu alzheimer, celalat prajit de la substante, ar fi facut un copil impreuna, cu cerebelul radiat de cernobal in 86, Cazma asta ar fi rezultatul.

  2. Nimeni Răspunde

    Din cate stiu eu niste mistreti autohtoni au grohait la Bruxeless cum ca porcii din gospodarii is porci sadea si ar trebui exterminati, cum ca obiceiul romanilor de Ignat este barbar si ca ar trebui interzis, cum ca preferam carnea din import decat cea din productie proprie si cine-stie ce-au mai guitat pe acolo. Ma tem ca toata treaba este ingradita deja si porcii nostri sunt si ei straini in propria lor tara.

  3. Ultimul kartush Răspunde

    Te-ai salvat!

  4. Ciprian Răspunde

    Cum le știe Cozma asta pe toate ,restricții Covid,interzicerea creșteri porcilor,încălzirea globală,merita sa fie ministru agriculturii că a fost in cărți,dar sea pare că repede s-au rupt foile cu propuneri!:)))))

  5. Veterinarul Răspunde

    Păi Tarr&Clientela UDMR unde mai vând porcii din fermele din jurul Careiului.Leprele ăstea de.politicieni pe care tot noi i-am trimis la București,numai ce trebuie să facă nu fac!

  6. vasile Răspunde

    Cresterea porcilor in fermele familiale, gospodariile din mediul rural este o traditie si merita so pastram. Complexele comerciale de crestere a porcilor din judetul Satu Mare (inclusiv clientela UDMR) reprezinta doar o picatura din carnea de porc care se consuma efectiv.. Ar fi benefic ca in fiecare gospodarie familiala de la sate fermierii, taranii sa creasca anual macar 20 de porci, 5 vaci si 300 de gaini.

    • Puiu Răspunde

      Și cancerul alimentar din Europa unde o sa se mă desfășoare,daca țăranii României cresc animale,suntem groapa de gunoi a Europei,noi trebuie sa consumam nu sa producem!!!

  7. Ion ion Răspunde

    D-le Cozma ..
    Îți doresc sa ai vecini care cresc porci în gospodărie. ..
    Atunci vei înțelege ca aceasta activitate mai trebuie și îngrădita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.