Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Hrană, ceai şi lapte praf pentru ucrainenii din vama Urziceni!

Hrană și ceai pentru ucraineii din vama Urziceni! Asociaţia Eliezer şi O masă caldă din Satu Mare s-au mobilizat şi au sărit în sprijinul ucrainenilor care tranzitează judeţul Satu Mare. Deoarece ucrainenii din vama Petea sunt sprijiniţi de către cei de la Crucea Roşie, ei au ales să se îndrepte spre vama Urziceni.

Voluntarii s-au mobilizat repede, au făcut sandvişuri, au cumpărat apă şi s-au deplasat spre Urziceni. Ei le-au oferit ucrainenilor ceaiuri şi cafea, iar unor bebeluşi le-au cumpărat lapte praf.

“S-a luat şi lapte praf. Am vazut copii care nu au fost alăptaţi de mult timp, mămici disperate care nu aveau de unde să facă rost de apă caldă pentru a face lapte”, a spus preşedintele asociaţiei Eliezer, Anton Varga, pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. jean Răspunde

    De cand are ROMANIA frotiera cu UCRAINA la URZICENI ?? Pe acolo ies din tara, ucrainienii, nu intra,

    • Milițianul Răspunde

      Ce nu înțelegi domnule?
      Această asociație a mers în punctul de trecere a frontierei spre Ungaria de la Urziceni, și a oferit câteva produse alimentare celor cu mașini înmatriculate în Ucraina.
      Același lucru ar fi putut să îl facă și alte persoane mondene de prin zonă….dar nu au facut-o…..Păcat

  2. Crack Răspunde

    Deci, un gest frumos din partea celor ce ajuta…dar dupa mine este aiurea sa mergi la petea sau urziceni. Credeti ca aia ce ies din RO sunt morti de foame???? Si-au cumparat ce aveau nevoie di RO, e clar ca nu sunt boschetari.
    In schimb nevoie de ajutor posibil sa aiba aia ce intra, dupa km de umblat pe jos plus ca probabil nu au de unde sa se aprovizioneze.
    Deci pt mine e aiurea ce fac la iesire din tara…dar e tipic romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.