Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

A fost adoptată legea pentru delegați și detașați. Cozma: PNL demonstrează prin fapte, nu prin vorbe

Deputatul PNL Adrian Cozma salută adoptarea propunerii legislative inițiată de PNL, privind anularea unor obligaţii fiscale şi pentru clarificarea unor acte normative, astfel încât angajații români detașați sau delegați să poată să-și desfășoare activitatea în mod normal.

,,Transporturile și construcțiile din România reprezintă unele dintre cele mai competitive sectoare din Uniunea Europeană, iar acest lucru se datorează antreprenorilor români care și-au investit toate economiile pentru a se dezvolta, dar și angajaților profesioniști, care sunt printre cei mai harnici și responsabili din Uniune. Cu toate acestea, antreprenorii și lucrătorii din sectorul transporturilor de persoane și de marfă și precum și din cel construcțiilor s-au lovit de unele reglementări fiscale absurde. Astfel, în urmă cu ceva timp, ANAF a considerat indemizațiile de deplasare sau de delegare – diurna, cazarea, cheltuieli de hrană – plătite de angajatori după anul 2015, reprezintă un venit de natură salarială și a început să solicite, din urmă, impozite și contribuții din partea transportatorilor, lucrătorilor din construcții detașați sau a agenților de muncă temporară.

Astăzi, prin legea propusă de PNL și adoptată de Camera Deputaților am anulat toate obligațiile fiscale absurde din ultimii ani și am clarificat toate normele care reglementează aceste drepturi ale angajaților detașați sau delegați, cum vor fi tratate pe viitor, din punct de vedere fiscal, indemnizațiile sau diurnele oferite de angajatori angajaților, atunci când își desfășoară activitatea prin delegare sau detașare.

PNL continuă să demonstreze, prin fapte, nu prin vorbe, că este partidul care protejează interesele economiei naționale, ale operatorilor economici români și ale angajaților”, a declarat deputatul Adrian Cozma.

4 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Mai Cozma ,dar cu pretul la carburanti ? Stii tu ,ala de ai rezolvat tu si PNL-ul sa scada acciza? Nu mai zici nimic? Vorbe …

  2. Komaromi Adrian Răspunde

    Mai Cozma, pe vremea cand ai fost avocat ti-am dat 2000 de roni sa depui doua cereri la judecatorie, nici acuma nu le-ai depus si au trecut 6 ani de atuncea dar nici la telefon nu ai mai raspuns sa-mi dai banii inapoi, tu vorbesti de fapte????

  3. Romeo Răspunde

    Unde îi rost de publicitate, hop, apare și gargaragiul Cosma! Băi mincinosule, ai anunțat scăderea accizei la combustibil! O scăzut sau iară ne-ai mințit?

  4. Gigi Răspunde

    :)))))Cozma plateste-ti datoriile la oameni ca strigă după tine, ești demnitar al statului te faci de rușine….și tare mă tem că omul are dreptate,urat foarte urat!!!…..cât despre promisiuni și minciuni accize,puncte de colectare produse agricole,astea la tine sunt arte și meserii….ce ai terminat tu la liceul Forestier!….mare bulangiu de om mai ești!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.