Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Continuă ridicarea mașinilor abandonate. Primăria, apel la sătmăreni

Primăria Municipiului Satu Mare și ADP Satu Mare continuă ridicarea vehiculelor abandonate care ocupă abuziv domeniul public.

Astfel, în perioada următoare vor fi ridicate 14 autovehicule care vor fi transportate și depozitate în spațiul amenajat situat pe str. Gara Ferestrău, nr. 2

Măsura de ridicare a vehiculelor care ocupă locurile de parcare și afectează imaginea orașului este luată după ce proprietarii care au fost somați să elibereze domeniul public au ignorat demersul Poliției Locale. Detalii despre autovehiculele care urmează să fie ridicate se pot consulta la următorul link: https://primariasm.ro/dispozitiile-nr97-si-103-din-17022022.

Polițiștii locali desfășoară zilnic activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule care ocupă abuziv domeniul public. Primăria Municipiului Satu Mare face apel la sătmăreni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Poliția Locală la numărul de Dispecerat 0361-919.

3 comentarii

  1. sm_noname Răspunde

    Pentru autor,
    ar trebui anuntat pe cei de la primarie ca fisierul pdf din link nu este disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.