Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

A murit una dintre victimele exploziei de la Carei

Azi dimineață a decedat una dintre cele trei victime spitalizate în urma exploziei care s-a produs duminica trecută în scara unui bloc din Piața Avram Iancu din municipiul Carei, informează jurnaliștii de la Opinie de Carei

Este vorba de femeia care locuia în apartamentul în care s-a produs explozia. Având răni pe 80% din suprafața corpului, femeia a fost stabilizată într-o ambulanță care se afla în apropierea blocului și apoi a fost transportată de urgență la un spital din Oradea cu un elicopter.

În spital se află și soțul femeii, care se afla și el în apartament în momentul deflagrației. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost transportat miercurea trecută, cu elicopterul SMURD, de la Spitalul Județean Satu Mare la Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara.

Potrivit sursei citate, a treia victimă spitalizată este o femeie care locuia în apartamentul învecinat celui în care s-a produs deflagrația. Victima este internată internată în prezent la Spitalul Județean Satu Mare, fiind în continuare în stare gravă.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.